Oldu canım ... Sana özel taraftar getirelim yenilsen bile imparator diye bağırsın yalakalık yapsın
İmparator diye bağıranlar belli canım. Tekrar mantar gibi çoğaldılar bu maçtan sonra
quote:
Orjinalden alıntı: Supporterz
quote:
Orjinalden alıntı: ^^prince^^
imparator demişse doğru demiştir
Tekrar İmparator oldu di mi..
FATIH HOCA HERZAMAN IMPARATORDUR biz hiç bir zaman umutsuzluga kapilmadik Maç öncesi NORVECI yenecegimizden çok emindim ve yendiler, yunanistana 1-0 yenildikten sonra bile yanimdaki arkada$lara biz bu gruptan çikacaz merak etmeyin dedim artik sadece bosna kaldi, onlarida ALI SAMI YENDE yener ve gruptan cikacaz
bir GALATASARAYLI OLARAK maçin KADIKÖYDE OLMASINI çok iSTERDiM AYRICA çOK MERAK EDiYORUM MILLI TAKIM NEDEN KADIKÖYDE ARTIK MAC YAPMIYOR BUNUN GERCEKTENDE NEDENINI BILEN ARKADA$LAR VAR MI?????
Fenerli bazı arkadaşlar kızmasınlar ama ne yaptı size bu Fatih TERİM de bu kadar hınçlısınız?
Milli takım gibi bir olaya ''klüp''rekabetinden doğan nefreti koyarsak bu işin içinden çıkamayız.Bu Milli takımımıza çok zarar veriyor,verecekte... Fatih Terim evet bu son euro 2008 elemelerinde yanlış tertpipte takım da çıkardı,medyaylada çok manasız polemiklere girdi,dsha zayıf ekiplerle ile olam maçlarımızda takımı mental anlamda hazırlayamadı (malta,moldava) ancak bu bize bir yerlere pusup yenilgi halinde tek bir kişiye saldırma hakkını vermez. Şu büyük zaferimizden sonra bile bir çok aklı evvel sadece 11 oyuncumuzu takdir ediyor.Yenilgilerin baş sorumlusu Terim,galibiyetlerin mimarı oyuncular öyle mi?Bu kadar basit mi herşey? Adamın hep Gs geçmişinin futbolcu seçimlerinde adil davranmamaya yol açtığını söylüyor bu ''bazı''arkadaşlar.Euro 96 ya giderken bu takımın 11 inde kimler vardı hatırlayın bakalım!ogün,tolunay,hami,abdullah,alpay,oğuz,rüştü o adamlarda mı gsli idi dönemin en iyi en hazır futbolcularını sürdü sadece sahaya. Ali samiyende uzun yıllardır maç olmuyordu en kritik dönemde maç verilmesi kesinlikle yanlıştır.Şükrü saraçoğlu veya inönü en güzel ambiansa sahip stadlarımız. Bu takım bizimdir.Klüpçülük batağına çekmeyelim.Türk milli takımı bu ülkede en fazla üstüne titrememiz gereken oluşumdur ve galatasarayındanda,fenerindende,beşiktaşındanda ve diğer ekiplerinden de daha önemlidir,en büyüktür.Çünkü rengini al yıldızlı bayrağımızdan alır güzelim vatanımızın ismini taşır.
quote:
Orjinalden alıntı: acimakarna
Fenerli bazı arkadaşlar kızmasınlar ama ne yaptı size bu Fatih TERİM de bu kadar hınçlısınız?
Ersun Yanal döneminde Ersun Yanala olan kinide biliyoruz.Sukuru oynatmadığı için gonderildi resmen.Ama terim Şururu kesince kimse sesini çıkarmadı ne hikmese...
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
quote:
Ersun Yanal döneminde Ersun Yanala olan kinide biliyoruz.Sukuru oynatmadığı için gonderildi resmen.Ama terim Şururu kesince kimse sesini çıkarmadı ne hikmese...
Mustafa Denizli zamanında avrupa şampiyonasında Belçika yı yendiğimizden beri FİFA sıralamasında bizim üstümüzde olan hiç bir takımı yenemedik ne Şenol Güneş ile ne de ersun Yanal ile ta kii Fatih Terimli yunanistan macına kadar ve dün akşamda Norveç ile devam etti malta ve moldova maçlarındaki puan kayıplarının tek sucu da fatih hoca değil herhalde malta gibi bir takım ile maç yapılacak ve tut ki hoca yanlış taktik verecek vbeya yanlış kadro sürecek milyon dolarlık futbolcularımız cıkar ne yapar ne ederlerdi alırlardı o macı, onlar bir talihsizlikti artık geride kaldı Allahın izni ile bosna hersek i de yenip şu gruplara kalalım ondan sonra asarmısınız kesermisiniz bilemem, ama o maca kadar bi susun.
quote:
quote:
"ERSUN YALAN; KRAL HAKAN" diyen taraftarları mı kastediyorsun? yok ya onlar milli takımı düşünüyorlardı, kötü bir niyetleri yoktu
quote:
quote:
quote:
Mustafa Denizli zamanında avrupa şampiyonasında Belçika yı yendiğimizden beri FİFA sıralamasında bizim üstümüzde olan hiç bir takımı yenemedik ne Şenol Güneş ile ne de ersun Yanal ile ta kii Fatih Terimli yunanistan macına kadar ve dün akşamda Norveç ile devam etti malta ve moldova maçlarındaki puan kayıplarının tek sucu da fatih hoca değil herhalde malta gibi bir takım ile maç yapılacak ve tut ki hoca yanlış taktik verecek vbeya yanlış kadro sürecek milyon dolarlık futbolcularımız cıkar ne yapar ne ederlerdi alırlardı o macı, onlar bir talihsizlikti artık geride kaldı Allahın izni ile bosna hersek i de yenip şu gruplara kalalım ondan sonra asarmısınız kesermisiniz bilemem, ama o maca kadar bi susun.
ne güzel oluyor değil mi galibiyetin ardından konuşmak? biz millet olarak böyle oldukça bir adım ileriye gidemeyiz; benden söylemesi
Sağolsunlar benim yerime yanıtlamış arkadaşlar.
FB düşmanlığı yapanlar, herkesi kendileri gibi zannediyor. Bir de üçünü bir arada yazmış bak bak bak.(GS BJK TERİM ) Nedir bu? İtiraf mı yoksa?
ona sen cvp vereceksin itiraf mı yoksa iftira mı onu bilmemem. Biraz Gerçekçi Olun.
quote:
Orjinalden alıntı: ufuktan
Sağolsunlar benim yerime yanıtlamış arkadaşlar.
FB düşmanlığı yapanlar, herkesi kendileri gibi zannediyor. Bir de üçünü bir arada yazmış bak bak bak.(GS BJK TERİM ) Nedir bu? İtiraf mı yoksa?
Hangi gerçek ya.Burada herşeyi konuşamayız.Sen söyle o zaman Yanal ın gönderilip Terim in getirilmesinde H.Şükür ün parmağı var mı?
Ne işim olur Terim le.Ben takımımızın başarısını isterim o kadar.Ama sizde bu düşmanlık olduğundan karşınızdakileri de öyle sanıyorsunuz.
Sorumu yanıtlayabilecek misiniz?
bende düşmanlık felan yok. anti patik olduğunuzu söylememe gerek yok sanırım.
Ben de aynı şeyi söyleyecektim
Şimdi NTV de
quote:
quote:
quote:
Sana sunu diyim. Bu takım Ersun Yanal gönderildiğinden beri bir adım ileriye gidememiştir.Fatih Terim Milli Takım basında futbolumuza en ufak bir katkısı yoktur. Bol keseden aselet tavır tafra yapmaktan başka birşey yapmıyor.Küçük dağları ben yarattım havasında dolanıyor ortalıkta.Düsünün Maltalı adam çıkıyor "Türklerin tek bildiği Sukure top şişermek" diyor. Fatih Terimde çıkıp basına "Ders almam ders veririm" diyor... Yunanlı çıkıyor "Türkiyeyi nezaman izlesek baska baska oyuncuları görüyoruz karsımızda,Yunan takımı yapboz tahtası değil." diyor. Bırakın artık Ersun hocayı yerin dibine sokarken nerdeydiniz ?Ersun hocanın kabahati neydi? Federasyon resmen Sükürün altında ezildi ve Ersun hocayı gonderdi.Boyle bir ortamda şeffaflık ararınır mı ??????
Brook , bırak kardeşim bunlara laf anlatamazsın. Herkes biliyor gerçekleri. Şimdiye kadar garantilememiz gerekiyordu gruptan çıkmayı.
Yazmayayım diyorum ama zorla yazdırıyorlar
Beyler herşeyi geçtim dünya futbol literatüründe bir laf vardır ki bu işi bilen çokça kişide dillendirir.Teknik direktörün sonuca oynatılan futbola katkısı bellidir %20. ne moldova maçı,ne malta maçı Fatih Terim ''x i oynattı ondan yenildik,y ile başladı ondan puan bıraktık''tarzı maçlar değil.''aksini düşünen arkadaşlar var ise ben bişey söylemiyorum.O takımların dünya futbolundaki yeri belli bilmem kaçıncı torbadan katıldıkları belli.Topçuda çıkıp bu maçları kazanacak. Yani eleştirir iken birazda resmin ''tamamını''görmeyi denesek.Şu kollektif sporların ''ekip'' işi olduğunu hala milletçe idrak edemedik..Bir tane günah keçisi yaratıp linç etmekle meşguluz.
herkes antrenör olmuş madem bu kadar bu işi biliyorsunuz neden bu forumdasınız gidin takım çalıştırın süper lig de hadi onu da geçtim 2.lige bile eyvalla diyorum felaket tellaları sizi
papucumun imparatoru
bırak yaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme