Şimdi Ara

Fatih Terim ve Tuaf Beşiktaş Düşmanlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke toptan BJK lileri bloklama tuşu olsa
  • Ben Oğuzhana bir şey demedim ki, yani BJKli futbolcular isterse oynamasın ama milli takım başarılı olsun diyorum o da olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Ben Oğuzhana bir şey demedim ki, yani BJKli futbolcular isterse oynamasın ama milli takım başarılı olsun diyorum o da olmuyor

Hocam yanlislikla sizi alintilamisim ya kusura bakmayin

• Oğuzhan ilk defa yedek başladı ve gol attık hahahahahhahahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir takımda bizim oyuncular zaten oynayamaz, Beşiktaş ile fatih terimin sahaya sürdüğü takım arasında mantalite farkı var. Ne zaman terim tutuşur o zaman mağlubiyete bir cevabı olsun diye bir iki Beşiktaşlı futbolcuyu sahaya sürer. Birazdan yine sürecek. Şu an Milli takım da orta saha yok. terim bunu ısrarla görmezden geliyor. Oğuzhan bu takımda ki futbolcularla asla uyum sağlayamaz. Oğuzhanın gözü sürekli ileri de bunların gözü geride. Bir nevi el freni çekilmiş araba gibi bir orta saha, oğuzhan tek başına ne yapabilir ki.
  • Gördük Beşiktaş düşmanlığını. Keşke gerçekten düşman olsaymış da Olcayla Oğuzhan'ı almasaymış oyuna. Takımın en vasatları. Ayrıca ne ilginçtir ki, bu arkadaşlar oyuna sonradan girdiler ve takımın en iyi iki oyuncusu yerine. Aha şimdi de Cenk giriyor.

• Utanmadan diyorlar ki iskelet Bjk den oluşsun, bunlar kendini Gs'nin efsane jenerasyonu gibi sanıyorlar bütün takım onlardan olacakta başarı gelecek.Demirkol diyordu ki Oğuzhan'ın üstüne kurulmalı milli takım, pas atmayı beceremeyen vitaminsiz herifin üstüne kuracakmışız takımı.1 maç var 5 maç yok.Eğer Terim'in böyle bir düşmanlığı varsa tebrik ediyorum bir işi de doğru yapmış demek ki.
  • lan siz kimsiniz ki fatih hocam size düşmanlık beslesin
    Şu oğuzhan çöpü yerine keşke alperi alsaydı o konuda yanlışı var
  • Olcay Şahan yüzünden Bjk taraftarı zehirlendi galiba :)
  • Gördük oğuzhan la olcayı top sürmekten pas atmaktan acizler. İsmail Köybaşını kutluyorum mükemmel oynadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail haric tum bjklileri yollasa türkiyeye

Saka maka ismail cok iyi oynadi

• İnsan düşünüyor keşke düşmanlığa devam etseymiş diye . Koskoca maçta sıfır katkıyla oynadılar. Şu takımda tutulması gereken tek Beşiktaş'lı İsmail ama o bile tam olarak emin gözükmüyor. Hasan Ali olsa çok daha iyi olurdu o bölgede. Oyuna girenler dahada baltaladı oyunu. Bir tane doğru top kullanmadılar maç boyunca.

Bu sene sizi yabancı oyuncularınız şampiyon yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Leşcuk oynuyor oguzhanı kesmiş.

ozana falan lafım yok zaten gidemeyiz çıkamayız bosa hayal kurmayın oynasın cocuk 21 yasında ama gidip 30luk leşcuklar buraklar oynuyor yuh..

koy yunus mallıyı oguzhanı cenki falan.

Burrows ilk defa haklısın güzel yorum selcuk burak devri kapanması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Böyle bir takımda bizim oyuncular zaten oynayamaz, Beşiktaş ile fatih terimin sahaya sürdüğü takım arasında mantalite farkı var. Ne zaman terim tutuşur o zaman mağlubiyete bir cevabı olsun diye bir iki Beşiktaşlı futbolcuyu sahaya sürer. Birazdan yine sürecek. Şu an Milli takım da orta saha yok. terim bunu ısrarla görmezden geliyor. Oğuzhan bu takımda ki futbolcularla asla uyum sağlayamaz. Oğuzhanın gözü sürekli ileri de bunların gözü geride. Bir nevi el freni çekilmiş araba gibi bir orta saha, oğuzhan tek başına ne yapabilir ki.

Evet sürekli gözü ileride olduğu için araya koşan ve ilerideki isimlere pas atmak yerine topları ezdi .

Savunurken bile üsturuplu ve düşünerek savunur insan. Böyle körü körüne değil.

• Bjk düşmanlığıymış terimin Alper düşmanlıgı hiç konuşulmuyor ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rai gy ilk kez doğru konuşmuş
  • Oguzhan da yine potansiyel var.Olcay nedir arkadas...

• Ahahahaha Oğuzhan'ı görmüşmüşüz :DDD Maçı nerenle izliyon arkadaş adam şampiyonada oynadığımız tüm maçlardaki en iyi oyuncumuz.

Topu ayağına aldığında baskı altında ne yaptığını bilen bi Oğuzhan var koca ülkede.

Ronaldo'ya çok top eziyor diyen Portekizlilerle Oğuzhan'a vitaminsiz ve pas atamıyor diyen Türkler ölümüne yarışır.

• ismail gayet iyi oynadı.
    oğuz ve olcay ise rezaletti, neden oynamadıkları belli oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Onu bunu geç stoper yokken takımda ersanı almamış..

Ersanı kaç kere izledin bu sezon?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.