Şimdi Ara

Fatih Terim Vefalı Olmasından Kaybediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bakın Fatih Hoca'yı çok seviyorum. Hatta ona baktığımda Galatasaray'ı görüyorum. Her şeyiyle bir Galatasaraylı. Ancaaak..

Şikeyi örtpas eden, Galatasaray'ı yıpratmak için elinden geleni ardına koymayan bu TFF ile çalışmayı kabul ederse, nasıl kendine "ben galatasaraylıyım" diyebilecek?
  • iki takım olayı terim in hep istediği bir şeydi zaten
  • über teknik adamınız mancini ve kurumsallaşıyoruz çocuklar kampanyasının sahibi ünal aysal ile başarılar

yok terim bu kadroyu bu hale getirmiş yok şu yok bu

kimin eline hazır kadroyu verseler herkes td olur , o zaman teknik direktörlüğün amacı ne ki

bu adam milyon dolarlık city de ne yapmışta burda sabrilerle hakanlarla yapcak

Yıllardın süre gelen kendi kendimizi bitirme projemiz devam ediyor ,

ne zaman başarılı olsak başkası değil , kendimiz kuyumuzu kazıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

Fatih Terim duygusal oluşundan ve Galatasaraya bağlılığından kaybediyor çok iyi bir teknik adam oluşundan kaybediyor , türk olmasından kaybediyor

gene başlamış bizim iyi gün taraftarları fatih hocaya sallamaya bu adam ne yapsın daha ne yapsın . Her dibe çöküşümüzde bizi aldı liderliği taşıdı , takımdaki birliği sağladı , türk futboluna önemli oyuncular getirdi ama bizim taraftarada yaranamadı

Bizim taraftara yabancı teknik direktör böyle 6 7 milyon euro alcak sonra imkansız denecek istekler sunacak kontrata sonra takımın a. koyacak bir ton borç yapacak sonra istifa edip yada kovulup gidecek paraları götürecek ama nasıl olsa yabancı adamlar profosyonel ya onlar yapar yada neymiş ellerinde güzel kadro yokmuş

Sonra ise vefalı,kulübe bağlı boş mukaveleye imza atacak ve bu takımı her türlü başarıya ulaştırmış Fatih Terim gelecek ama 1 2 yenilgi alınıca yok lucesu ondan iyimiş yok fatih terim futbolcuları yakıyomuş yok şu yok bu ama fatih hoca yanlış yapıyo yabancı teknik direktörler gibi bizi borcu tıkıp gitse heykelini dikerler bizimkiler

Haklısın duygusal oluşundan çok kaybediyor. Sene başında takımın yarısına duygusal davranmasa temizlik yapsaydı süper olacaktı ama hakikaten çok duygusal bu konuda. Yani bugün bu yüzden FT' yi eleştiriyorum. Galatasaraylı olduğu için amrabatı aldırdı. Engini, sabriyi, gökhan zanı, aykutu v.b vefalı olduğu için kadroda tuttu ama bunlar GS' ye zarar veriyor işte. Bu gün yedek kadronun çok yetersiz olması da bu yüzden. Yoksa FT den daha iyi bir hoca olmaz GS için ;)
    Dediğim gibi bu konuda vefalı ve duygusal davranmayıp kimsenin gözünün yaşına bakmasa bu gün bu durumda olmazdık. Klube temizlenmiş ve yenilenmiş olur, diri ısıran bir takımımız olurdu. Ayrıca bir diğer eleştirdiğim bir konu; hiç bir Galatasaraylı bence bu federasyonla çalışmamalıydı. Tabi işin geri planında neler döndüğünü bilmiyoruz ama olmamalıydı. yani ben FT' nin hem milli takım hemde Galatasarayı çalıştıracak olmasından çok rahatsızlık duydum. Bir kere sen Galatasaray da futbolcusun ama hocan seni milli takıma davet etmeyince moralin falan kalmaz. Yani bu noktada umut bulut yerine kendinizi koyun, mesela sen milli takımda ilk 11 çık, GS de yedek kal. Hocam noluyoruz ya der insan. Zaten Galatasarayı bitiren de bu oldu bence...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.