Şimdi Ara

Fatih Terime zam yapilacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten az maaş alıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sakitty

Haketmiyor

+1
  • yılda toplasan 2ay çalışan biri için oldukça fazla para lıyordu zaten bide zam yapıyorlar
  • Bill Gatesi geçecek bu gidişle
  • Memura verilen zam gibi %3-5 zam yapılsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.MARX

kapitalizmde işler böyle işler. memur eşşek gibi çalışır 1000 ytl ye talim, bunlar tuncay burda dur servet şunu yap demek için milyonlarca ytl alıyo yazıklar olsun paralarımız bu ve bunun gibilere gidiyo

sizde kapitalist düzen diye diye dilinizde tüy bırakmadınız ama sizi sizden başka dinleyen yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamsheytani -- 9 Eylül 2008; 13:50:44 >
  • @ kartopu 2 cins cins konusma simdi konuyu da dagitma politikaya cevirme simdi hukumeti elestirecek yillardan oncesinden gitmekle ise baslanir hadi onlar hukumet yeri gelir liranin yeri gelir trilyonlarin hesabini yapar bu devletin isi kotu yada iyi ama bu iki oyuncu degistirdi diye iki antreman yaptirdi diye 2 milyon euro para mi verilir

hata bu na bu parayi veren insanlarda
  • Fiyatlar çok fazla..

Ama Bizim ayarımızda bir ülke gösterin Milli takım teknik trektörü Terimden az alsın.
    Bu sadece bizden değil futbol piyasasından kaynaklanıyor.
  • devlet işine geldiği adamın maaşını, avrupadaki adamların maaşına bakarak zam yapıyor.. o zaman devlet memurlarının maaşlarınıda artırsalarya avrupadaki memura bakarak.

yok terim avrupadakilerden daha düşük alıyormuş, ulan peki devlet memuru 50de 1 ni alıyor oradaki memurun utanmıyorlar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 9 Eylül 2008; 14:04:19 >
  • bence de yapsınlar. karısına kızına yeni bir araba alsın. iyice yollu olmuş zaten. zavallı bir ailecik.
  • bu çocuğun hakkını kim verecek? bu maaşları destekleyenlerden de nefret ediyorum, yönetciler de hiç kızmasın allah belalarını versin nedir bu maaşlar bizim vergilerimizden gitmiyor mu bu maaşlar?

Fatih Terime zam yapilacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

devlet işine geldiği adamın maaşını, avrupadaki adamların maaşına bakarak zam yapıyor.. o zaman devlet memurlarının maaşlarınıda artırsalarya avrupadaki memura bakarak.

yok terim avrupadakilerden daha düşük alıyormuş, ulan peki devlet memuru 50de 1 ni alıyor oradaki memurun utanmıyorlar ya

Düşüncen hayata geçse güzel olurdu ama mantıksız.

Fatih Terimin bizim takımdan başka talipleri oluyor.Sen fiyatını yükseltmessen bu sefer başka takımlar yükseltiyor.Açık artırma var yani futbolda her geçen yıl değerler katlanıyor.Keyifden değil Mecburiyetten.O kadar sorun varken şu adamın maaşına bakıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 9 Eylül 2008; 14:11:30 >

• quote:

devlet işine geldiği adamın maaşını, avrupadaki adamların maaşına bakarak zam yapıyor.. o zaman devlet memurlarının maaşlarınıda artırsalarya avrupadaki memura bakarak.

kral yorum
  • Varya adam dogru sölemiş burda adama saldıranları anlamak çok güç gerçekten.Yani 2 milyon euro nedir abicim ya.Fabrika kur yeni iş olanakları aç o paraya ama nerdee..Bir inşaat amelesi kadar yoruluyormu Terim hayır hayır hiç sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -quasar -- 9 Eylül 2008; 14:23:03 >
  • quote:

Aynen öyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -SOA-

quote:

Orjinalden alıntı: joerwill

quote:

Orjinalden alıntı: -SOA-

Varya adam dogru sölemiş burda adama saldıranları anlamak çok güç gerçekten.Yani 2 milyon euro nedir abicim ya.Bir inşaat amelesi kadar yoruluyormu Terim hayır hayır hiç sanmıyorum..

Iste tipik bir saf ornegi yarin bu adam olse her tarafa heykelini dikersiniz gs iniz bir yenilse hemen heykelin basina gecer yada mezarina gider fatih kurtar bizi diye dua edersiniz degil mi ?

insan olun insan

Bana mı saf dedin anlayamadım.Nitekim ben seni desteklerken bana saf demen angutluk olur.

Seni yanlis anladim mesaji sildim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.