Şimdi Ara

Fatih Üniversitesini kazandım ama pişmanım ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamamdır . bekliyorum haberleri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

hocam ogrenim hakki devredilebilen bisi olsa tam burslu olarak bana devret diyecemde :d 25 bin lira tiko parada promosyon olarak verirdim ama malesef iste olmuyor :D

quote:

zeynelsenol1910

yaparlar onuda yakında merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynelsenol1910

quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

hocam ogrenim hakki devredilebilen bisi olsa tam burslu olarak bana devret diyecemde :d 25 bin lira tiko parada promosyon olarak verirdim ama malesef iste olmuyor :D

quote:

zeynelsenol1910

yaparlar onuda yakında merak etme

Hocam sakaydi bu tabiki , kazandign bolumun degerini bil ve simdiden bolume konsantre ol diye yazdm oyle.

Ya biz yerlesemeyenler ne yapalm ?

Sende yerlesmemis olsaydn eminim "fatih bile olsa raziydim" diyebilirdin.

Hakkinda hayirlisini diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bgs0 kullanıcısına yanıt
    doğru tabi . bende geçen sene yerleşemedim zaten . ailem geçen sene üzüldü tabi . ama bu senede sevinmediler . doğal olarak bende sevinemedim . birde üstüne bu yorumlar . keşke herkesin gönlüne göre olsa . ama işte .... :) dileklerin için çok teşekkürler .
  • Ailenin beklentisi yuksekmis demek. Hukuk okunmaya degecek bir bolum. Eger yorumlari filan kafaya takarsan henuz egitime baslamadan okulu kendine zehir edersin. Siyasi husumetten dolayi yapilan cokca yorum var. Dikkat edersen yapilan yorumlarin cogunlugu bazi olaylarin patlak vermesinden sonra yapilmis.Bu siyasi husumetten kaynaklanan yorumlar bir kenara , samimi bir sekilde yapilan elestirilere hak veriyorum lakin bazi bu tur elestiriler TR nin en iyisi veya iyilerinden denebilecek bazi uni. ler icin dahi yapilabiliyor.Cunku herkesin beklentisi ve yasam stili farkli.

Bence sen egitimine onem ver ardindan gercekten memnun kalmazsan daha iyi uni. lere gecis hakkinada sahipsin sonucta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 27 Temmuz 2014; 4:51:53 >
  • Cok iyi yapmissin bosver milleti ozel uni nin firsatlari cok iyi olur ve tam burslu olanlarla iyi ilgilenirler.o yazilanlarin cogu troll

• bgs0 kullanıcısına yanıt
    hukuk burayı kazanan ve pişman olan diğer arkadaşın bölümü . benim bölümüm böte . onu tam burslu kazandım doğru söylüyosun her üniversitede var bu olaylar bakalım 1 sene okuycam . umarım herşey güzel olur . :))
  • enka7 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: enka7

Cok iyi yapmissin bosver milleti ozel uni nin firsatlari cok iyi olur ve tam burslu olanlarla iyi ilgilenirler.o yazilanlarin cogu troll

inşallah öyledir . iyi ki konuyu açmışım ya valla . moralim yerine geldi .
  • Sen millete bakma,oku. Cemaat-İktidar yüzünden herkes önyargılı şuan. Sen okumana bak,kimseyi de takma.
  • Bende şöyle düşünüyorum.

Her yerde mutlaka bir görüş ağırlığı ya da bir fikir baskısı vardır.

Ama burada aklı ve mantığı kullanmak gerek.

Her cemaatçi kötü değil her AKP li ya da her Muhalif de.

Burada temel kıstas "eleştirel bakış."

Yani insanları "şekle" sokmaya çalışmamamız lazım.

Kendi "şeklimiz" ve "benliğimiz"

önemli olan, bunu bencillik için söylemiyorum lakin ülkemizde eleştirel düşünce artık "bok" atmaya varmış durumda.

Herkes her şeyi biliyor ve yine her yere sallıyor.

Mutlaka Fatih Üniversite sininde hataları vardır zaten Türkiye de iki üniversite dışında çoğu problemli sonuçta üniversitelerimizin 200 yıllık geçmişi yok.

En iysine odaklanalım,yolumuz açık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoXVII -- 28 Temmuz 2014; 2:29:28 >
  • GoXVII G kullanıcısına yanıt
    katılıyorum kesinlikle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3p1chh

quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

Hocam soruların varsa sorabilirsin, bu sene 4. sınıf Psikoloji öğrencisi olacağım.

Merhaba hocam üniversite hakkında çok fazla eleştri dönüyor twitter hesaplarında bunların gerçeklik payı var mı ?
    Bir de bu sene mühendislik fakültelerinin %50 olanlarının yarısı boş kaldı . Geçen seneler böyle miydi ? Okul sizce bu konuda ne yapar?

Hocam, ne gibi eleştiriler? Ben öyle eleştirilerin, yorumların pek de içinde olmadığım için bilemiyorum. Öbür sorun için boş kalmış olabilir, bence bu senin için problem değildir. Yani benim için bir problem olmazdı. :)

• Hadımköy otobüsüyle cekicegin çile seni bekler dost

• thyden o kadar kişi atıldı sırf fatih mezunu olduğu için hiç mi haber okumuyorsun ilerde çok sıkıntı çıkartabilir
    hatta aziz babuşcu mu akp il yardımcısını oğlu mu yeğeni mi ne o bile thyden kurtulamadı onuda attılar geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeday -- 28 Temmuz 2014; 7:27:53 >
  • Special Moment S kullanıcısına yanıt
    Genelde okulu kötülemek adına neyse ben onlara kulak asmıyorum .
    1-2 sorum daha var iznin olursa . Arkadaşlarından hiç Erasmus'u kullanan oldu mu ve okulda Erasmus'a katılmak kolay mı ?
    Bir de öğrenci kulübü faaliyetleri ne düzeyde? Teşekkürler şimdiden
  • dostum sen okulunu adam gibi oku. hükümet yandaşlarının sevmedikleri oluşumları( cemaat, sol akım, kendinden olmayanlar) karalamak adına uluslararası üstün başarı dereceleri mevcut biliyorsun, ellerinden kimse kurtulamaz. sen okulunu oku, işini yap. sana söylenilenlerin hiçbirinin okulda olmadığını göreceksindir.
  • Fatih cemaatin hep önemsediği ama hiç bir zaman kabuğunu yırtamamış bir okulu oldu. Ağır bir dinci ton vardır kampüste, öyle rahat takılamazsın. Ayrıca cemaat değil sadece, herhangi bir dini oluşumun açtığı okuldan pozitif bilimlerde bir şey bekleme, zihniyet meselesi. Ben olsam yazmazdım, zira eğer tayyip devam ederse devlette "fatih üni" etiketiyle çalışmayı unut :)

• quote:

Orijinalden alıntı: l3p1chh

Genelde okulu kötülemek adına neyse ben onlara kulak asmıyorum .
    1-2 sorum daha var iznin olursa . Arkadaşlarından hiç Erasmus'u kullanan oldu mu ve okulda Erasmus'a katılmak kolay mı ?
    Bir de öğrenci kulübü faaliyetleri ne düzeyde? Teşekkürler şimdiden

Belçika'ya, Polonya'ya, İngiltere'ye giden arkadaşlarım oldu Erasmus'la. Çok okul var seçebileceğin, yani geçen seneye kadar öyleydi. Ben pek ilgilenmiyorum Erasmus'la. :)

Öğrenci kulubü, kulübüne göre değişiyor. Kimisi baya aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Special Moment -- 28 Temmuz 2014; 22:22:59 >
  • Special Moment S kullanıcısına yanıt
    Son 1-2 soru daha sormak istiyorum lütfen :(
    Okulun hazırlıgı nasıl zor mu ? Gerçekten bir şeyler katıyor mu ? Bir de hangi bölümü okuyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymamirze

Yazılanlar çizilenlerden ziyade bizzat fatihte okuyan kişilerden bilgi almanı tavsiye ederim. Çünkü mesela bir bölümde kötüdür fatih ama senim bölümünde eğitim kadrosu kalitelidir, eğitim iyidir. Ben mesela facebooktan bulmuştum istediğim bölümde okuyanları genel olarak iyi demişlerdi ama okul ekşi sözlüğe göre üniversite bile değildi (haliç) o yüzden dediğim gibi okuyanla konuşursan en doğru bilgiyi alırsın

Ben de kendi okulum ve bolumum icin orda okuyanlarla konustum.Hepsi memnunlar fakat ekside yerden yere vurmuslar.Yaziktir gunahtir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.