İskender tayfası kazansın istiyorum ben nedense. Ayrıca Meltem gibi taş var dizide neden Fatmagül'e tecavüz etme gereği duydular anlamıyorum
Bu söze katılıyorum ama Fatmagül'de fena sayılmaz. Bölüm güzeldi Kerim ateşe yürüyor neler yapacağını merak ediyorum.
Eee bunun nedeni belli degil mi kafaları 1 milyondu. Normalde olsa kesinlikle yapmayacakları şey
amma olay oldu son bolumlerde........
2 sezona ne kaldii
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Adi Yalaka demesi süperdi
Zuhahaha sesli güldüm bende oraya
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Adi Yalaka demesi süperdi
Zuhahaha sesli güldüm bende oraya
Kerim'in silahı denize atmasından,sonra ne oldu ? Kaçırdım reklam çıkınca.
2 dk kavga ettiler mustiyle.sonra fatmagül araya girdi ayrıldılar.fatmagül konuştu işte mustafa kendine gel diye.sonra kerim ve fatmagül el ele tutuşup gittiler.orda bitti.
Mustafa ya bak pislik :@
şu şarkı söyledikleri anı bekliyorum
Vuralll sende pisliksin
vuraldan bunu hiç beklemezdim
"evlerinin önü mersin" i söylediler, ege türkülerini çok severim
türkü söylerken çok bi üzüldüm ikisine :((( sanki ikisine özel yazılmış
vural birde pişmanım diyordu
Bu turaner bey chp den mi aday ya??
quote:
Orijinalden alıntı: yeasen
Bu adam harbi psikopat. Vasat bir bölümdü.Bazı yerlerde sıkıldım açıkcası. Yaşaranlar bu işten yakalarını kurtaracaklar gibi görünüyor.Umarım öyle olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: dodgé
quote:
Orijinalden alıntı: yeasen
Bu adam harbi psikopat. Vasat bir bölümdü.Bazı yerlerde sıkıldım açıkcası. Yaşaranlar bu işten yakalarını kurtaracaklar gibi görünüyor.Umarım öyle olmaz.
herşeyden yırtarlarda meltemden kaçamazlar gibi geliyor
senaristlerden "filmde yoktu ama biz ceza almalarını sağlıycaz" dediklerini duymuştum
bu akşam n´olacak göreceez
Bugün yeni bölüm var.Son birkaç bölümdür dorgun gibi ortalık umarım iyi bir bölüm izleriz. Kerim'in yabancı arkadayı Fatma ya yanlış yapıyor sanırım bu bölümde.Kıskanç karı.
Durgun dizi ya hiç heyecan yok şu sıralar
bence dizideki en büyük heyecan fatmagülle kerimin yakınlaşmaları oda bu akşam dahada ilerlicek gibi