Şimdi Ara

FATURALI, LG TÜRKİYE GARANTİLİ, 128 GB, PERFORMANS CANAVARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık LG Model #Diğerleri Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 FATURALI, LG TÜRKİYE GARANTİLİ, 128 GB, PERFORMANS CANAVARI
    Tertemiz, Spiegen kılıflı, kutulu faturalı Snapdragon 835 işlemcili oyun ve performans harikası LG v30+ ThinQ. En çok talep gören gümüşi rengiyle. Kılıfında kullanılmış olup ekran üzerinde ve kamera lensi üzerinde kırılmaz cam vardır. Ekranda en ufak bir çizik yoktur. Sadece arka kapakta kullanıma bağlı oluşan bir iki kılcal çizik ve kenar çerçevede gözle görülmeyecek kadar küçük iki ezik vardır.

FATURALI, LG TÜRKİYE GARANTİLİ, 128 GB, PERFORMANS CANAVARIFATURALI, LG TÜRKİYE GARANTİLİ, 128 GB, PERFORMANS CANAVARIFATURALI, LG TÜRKİYE GARANTİLİ, 128 GB, PERFORMANS CANAVARIFATURALI, LG TÜRKİYE GARANTİLİ, 128 GB, PERFORMANS CANAVARIFATURALI, LG TÜRKİYE GARANTİLİ, 128 GB, PERFORMANS CANAVARI
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Kasım 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selam.
    "Sadece arka kapakta kullanıma bağlı oluşan bir iki kılcal çizik ve kenar çerçevede gözle görülmeyecek kadar küçük iki ezik vardır"
    Yazmışsınız ama fotolarda göremedim. Bahsettiğiniz cizik ve eziklerin fotolarını atabilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    merhaba ancak dönüş yapabildim kusura bakmayın halen ilgileniyorsanız ilgili resimleri gönderebilirim.

• Scarfeys kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.

Evet ilgileniyorum ama yeni farkettim siz istanbul ben ankaradayım. Dolayısıyla telefonu görüp inceleme imkanım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    nasıl yapalım peki. benim ankara'da abim var. tamam derseniz kendisine gönderirim ben teli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.