Şimdi Ara

Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
495
Cevap
10
Favori
16.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam ben vodafonenim ya babam Turkcell ondan davet ettirem kendimi de telefoncuya soyleriz yapar artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün Turkcell bayisine gittim. Numara taşıyarak Maksi Plus'a geçmek istedim. Eleman 90 gün beklemek lazım dedi. Rahat vs falan satmak istedi kabul etmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkaneker kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle Turkcell faturasız'a geçiş yapmanız gerek, direk numara taşıma yaparak geçiş yapamazsınız bu pakete.

90 gün olayı yalan hocam, Turkcell faturasız'a geçiş yapın ardından herhangi bir Turkcell bayisinden, 532 Müşteri hizmetlerinden yahut Dijital Operatör uygulamasın dan geçiş yapabilirsiniz, 1 gün bile beklemeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 4 Eylül 2020; 22:52:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Hocam öncelikle Turkcell faturasız'a geçiş yapmanız gerek, direk numara taşıma yaparak geçiş yapamazsınız bu pakete.

90 gün olayı yalan hocam, Turkcell faturasız'a geçiş yapın ardından herhangi bir Turkcell bayisinden, 532 Müşteri hizmetlerinden yahut Dijital Operatör uygulamasın dan geçiş yapabilirsiniz, 1 gün bile beklemeden.
    Aynen öyle söyledim, hazır karta numara taşımak istiyorum dedim ama eleman ya bilgisiz yada kötü niyetli. Hazır karta taşırsan 55 TL paket yüklemelisin dedi. Ekstra masraf açınca geçemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat için izin verirse geçeriz hocam biliyorsun benim durumu 😁 bol 8 yada 10 göz kırpıyor, sen hangisini düşünüyorsun?

Yine yalan hocam, bunlar kötü niyetliler genellikle bilgisiz olamazlar.

Firma'ları böyle tipler batırıyor ne yazık ki, direk paket almadan geçiş yapabilirsiniz hocam, Hazır Kartınız açılınca.

Hepsi yalan dostum inanma onlara, bana da faturasız paket yok pahalı 50₺ dedi utanmadan 😁 dedim hoş geldin 5gb var 32₺ sustu kaldı. Bunlar eğitimi almış hep aynı laflar

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Bana da o ikili uygun duruyor hocam, taahhüt bitimine paketler sona ermezlerse şayet ikisinden birine geçiş yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 4 Eylül 2020; 23:7:17 >
  • Arkadaşlar hattım bugün turk Telekom da açıldı. Şimdi hemen beklemeden geri turkcell e taşıyabilirmiyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam

• Merhaba arkadaşlar bende bugun eşim için fatutalı maxi plus tarıfısini sordum.başka operatorden gecişte enaz30gun turkcel faturasızda kalman lazım dedi 1aydan sonra geciş yapabilirsin dedi.turkcelln sitesinde de geciste en az 30gun diyor ama.böyle bir acık mı var yoksa eskiden oyle bir şart yokmuydu?
    Bir de bende turkcel rahat kullanıyorum maalesef bende gecemiyormsum bu faturalı maxi plusa .en kolayı başka operatora gecip turkcel faturasızdA 1kalsak oluyormu?

• Avigator20 A kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar.

Hocam Dijital Operatör den direk geçiş yapabilirsiniz Turkcell faturasız kullanıyor iseniz, RaHat kullanıcıları ise bayi üzerinden Faturalı Maksi Plus paketine geçiş yapabilirler hocam, başka sorunuz olursa yine buradan veyahut özel mesaj dan yazabilirsiniz.

• Daha bugun sordum hocam diğer operetorden gelince 1aybekleme şartı Var dedi🤔 Şimdi gidiyorum bayıye.turkcel faturasıza gecirıyorum ıns dedihin gibi olur 1ay olmadan digitalden gecebiliriz.tesekkürler sonucları paylaşırım

Şart var hocam ama kimse uygulamıyor, sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilirsiniz.

• Bir turkcell bayine gittim az daha adamı dövecektim😡 Çalışanlar bu kadar mı bilgisiz alakasız olur? Tarifenin ismini soyledım ,başka operatordan gececegim dedim senın hattın faturalı turkcell faturasıza gecemezsin direk diyor😂 Kendi operatorden faturasıza gec sonra biz faturasıza grciririz ama onun da garantisi yok bir ay faturasız kullanırsın bu kampanya olursa belki gecer belki gecmez dedi. Israrla sordum sımdı ben fatutatlı hattı faturasıza tasıyamam mı dedim ? Evet dedi . Aradım turkcell musteri hzmtlerini sordum onlarda yok oyle birşey dedi. Telefonu adama verdim al konus diye kapattı telefonu. Sonra kıvırmaya başladı yok hülle oluyormus baska operatorden gelırken faturasıza gecirmek icin falan filan. Tamam dedi seni gecirelim ama o tarifrnın garantisi yok dedi.gerek yok zaten sizin yerden işlen yapmam kımseye yaptırmam dedim. Sonra başka turkcel bayine gittim olayı analttım adam güldü gelin hemen işlenizi yapalım dedi birkac güne ıstediginiz tarıfeye gecersiniz dedi😂 Tam bir komedi. İşini bilmeyen o kadar cok insan varki adamı cileden cıkarır. Allah işini iyi yapanlarla tanıştırmayı nasip etsin.Bizim ülkede işini düzgün yapan cok az maalesef

Sonu güzel bitmiş hocam ama sorunsuz şekilde işleminizin hallolmasına sevindim, hayırlı olsun şimdiden

• Teşekkür ederim hocam sayenizde aydınlanıyorUz.Ülkenin aydınlanmaya ihtiyacı cok! Bilgi güçtür👍🏻 Hayırlı geceler...

• Hocam ben hali hazırda şu bitmiş kampanya olan GNÇ Hoş Geldin 5GB faturasız abonesiyim. Kısaca bahsedersem 500 DK 2GB + 3GB Sosyal 25 TL ödüyorum.

Geçmeyi düşündüğüm tarife Faturalı Midi Plus: 25 TL. Neden derseniz ablam Faturalı Maksi Plus: 39 TL kullanıyor ve Turkcell Biz ile ekip yapmayı düşünüyoruz.Sizce mantıklı mı ?

Midi Plus'dan da haftalık 2 gb vs. çıkıyor mu ?
  • eKsTazi kullanıcısına yanıt
    Geçiş yapacağınız Faturalı Midi Plus pakette de hediyeler bulunmaktadır hocam, Salla kazan için garanti veremem ama diğer hediyeleriniz gelecektir.

Tabi ki de hocam ekip işini mantıklı düşünmüşsünüz, şimdiden hayırlı olsun.

Başka sorularınız olursa yine buradan veyahut özel mesaj dan yazabilirsiniz

• Hocam geçmemin mantıklı olması için salla kazandan haftalık gb almam şart Yoksa bir anlamı kalmıyor geçmemin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.