Bildirim
Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ) (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maalesef hocam
Ama buna da şükür, daha çok hediye seçeneğimiz var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şuan Turkcell faturalı olan hattı faturasıza geçirip 1-2 ay faturasızda kullanıp sonra fırsat midi paketine geçirebilirmiyim ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam paketlerin bitmesine az kaldı, ben size git gel öneriyorum sizin bahsettiğiniz olmuyor.
Dostum 10gb 50₺ var ya benden kaldırmış turkcell, 12gb koymuş 65₺ kötü oldu bu :( neden değiştirdi sence sistem?
Hocam aratın çıkabilir, ben de hepsi çıkıyor bol paketlerin (3, 4, 6 ve Platinum+ hariç)
Denerim hep platinum 100₺ teklif etmiş bol paketler kapalı 😂
2 gün sonra hattım açılacak o zaman deneyeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A
Hocam Dijital Operatör den geçmeyi denediniz mi? -
Başka operatöre geçip geçer geçmez tekrar Turkcell e geri geçsek olur dimi yani diğer operatörde beklemeye gerek yok sanırım
Aynen hocam, tekrar Turkcell faturasız'a gelerek pakete geçiş yapabilirsiniz
20 GB 55 TL'den paket sunsa keşke
Midi plus'a geçtikten sonra cayma bedelsiz maxi plus'a geçmeye izin veriyor mu. Veya tam tersi. Teşekkürler -
Keşke hocam belki seneye olabilir yeni paketlerin arasın da kim bilir, Faturalı Maksi Plus'ın yerine getirecekleri paketi merak ediyorum.
Evet hocam, sözleşmeniz uzuyor hem de avantajı var
İlk 3 ay haftalık 2gb İnterneti kullanıp numaramı taşırsam herhangibir cayma ücreti verecekmiyim
Evet
Hangi tarife hocam
-
Yıllık abonelik kampanyası ile 2'ye katlanıyor. 10gb oluyor. Bende 3gb paketine geçerken 1.5gb yazıyordu. 3gb tanımlandı. Oradan geçiş yapabilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X