Çok teşekkür ediyorum bakcam simdi :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Faturalıda internetin daha fazla fazla gitmesi. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne demek rica ederim, Faturalıysanız geçemezsiniz ama faturasızdan geçebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mobil veri kullanımına bakınız hangi uygulama ne kadar harcamış ama faturasızda ufak miktarların yansıtmadığı oluyor onlardan kaynaklı olabilir. Sürekli mobil veriyi açıp kapatmıyorsanız ve uçak moduna almıyorsanız.
Faturalıda sil süpürden internet veriyor sizin işinizi de görmüyor gece paketleri veriyor mesala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Mobil veri kullanımına bakınız hangi uygulama ne kadar harcamış ama faturasızda ufak miktarların yansıtmadığı oluyor onlardan kaynaklı olabilir. Sürekli mobil veriyi açıp kapatmıyorsanız ve uçak moduna almıyorsanız.
Faturalıda sil süpürden internet veriyor sizin işinizi de görmüyor gece paketleri veriyor mesala
Hiç kapatamıyorum mobil veriyi her zaman açık. Aynen sadece geceleri veriyor oda benim işimi görmüyor çok değişik bir sistemi var ya.
Gece den sonra gündüz 5 gb dönüyor sosyal medyaya dönüyor değişiyor yani
Kullanmadığınız zaman mobil veriyi kapatmanızı öneririm. Hem şarjınız boşuna gitmez hemde internetiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X