Şimdi Ara

FATURASIZ DİGİTURK ve NEXT KAMPANYASI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
14
Favori
75.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tweterdan sordum herseye cevap veren adamlar buna cevap vermedi musteri hizmetleri cevap verir heralde ama onlarada guvenebilirmisib bilmem mac gunu supriz olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aylık hediyeye derbiler dahil olmaz

bu hafta beni cezbetti yeni yıldan beri hiç makineyi açmamıştım hesapta 5-10tl vardı onlar da gözukmuyordu boşa gitmesin üstüne ekleyip haftalık paket alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 20 Ekim 2017; 14:8:33 >
  • Haftalik 65 aylik 115 hatta sifir yeni bi cihaz alsan 1 ay hediye ve 80 tl ile ligin ilk yarisi sonuna kadar 175 tl ye geliyor 9 hafta. 2 aylik lig tv ise 230 tl yeni sifir almak 50-60 tl daha ucuza geliyor bu nasil bi fiyat politikasidir anlamam. Ustelik 2. bi cihazin daha oluyor yan odaya digiturk gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorgusual -- 19 Ekim 2017; 16:5:7 >
  • Gs fb dahil dedi next bayi mail gitmiş hediye olacak yeni üye olanlara diye ona güvenerek aldım hatta 3 satıcıdan teyit ettim izlersin dedi aldım kutuyu n11 den 140 liraya elden gittim aldım aktif etti online işlemlere girdim derbi hariç süper lig yazmasın mı lan zaten onun için aldım müş. Hiz. Şikayet kaydı aldı bakalım izleyecekmiyiz derbiyi ama yemin ediyorum izleyemezsem hakkım haram zıkkım olsun digiye sitelerinde de gs fb hariç ibaresi hiç ama hiç yok uzatacam mevzuyu açmazlarsa

• Her sene sözleşme imzalayacakmışız bayadır kullanmıyordum bugun gideceğim tekrar bayiye derbiyi kaçırmazsak iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 20 Ekim 2017; 14:11:50 >
  • Pozitron~ kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olmamalı hocam - ben 1,5 sene önce aldım, arada uzun süre kullanmadığım da oldu ama hiç yeni sözleşme gerekmedi.
  • Neyse digitürk aradı memnuniyetim açısından izlettirecekmiş maçı önce hediye kıntörden kullanalım dedi dedim olmaz mesaj geldi next den gerçektende geldi o yüzden aldım yani sonuçta izleyecem ilk defa mağdur etmedi digi hayret

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWealdstoneRaider

Öyle bir şey olmamalı hocam - ben 1,5 sene önce aldım, arada uzun süre kullanmadığım da oldu ama hiç yeni sözleşme gerekmedi.

valla canlı destek öyle dedi bayiye gittim tekrar sözleşme ekleyemedi arayıp konuştum kaydınız alındı dönüş yapılacak dedi de ne zaman kim bilir

Ben de 1 sene önce almıştım ama yıl başından beri kullanmadım arada mesaj gelmişti üyelikle ilgili kullanmıyorum diye umursamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 20 Ekim 2017; 17:43:42 >
  • Sözleşmeleri çok önemsiyor muş digi imza sizin değilse yenisini istiyormuş dün next bayii dedi

• Ben sözleşmeyi imzalamadım bile. Bayi WhatsApp'ten kimlik resmi isteyip kendisi halletti
  • eger uydu alicimi varsa tek mac fener gs macini izlemek mumkun mu ?

• horizont1905 H kullanıcısına yanıt
    Hayır, en düşük süreli paket haftalık. Derbi haftaları 65 TL gözüküyor.
  • Arkadaşlar bu ürünü sipariş verdim.İptal ettirme şansım var şuan.Ben fazla zaten paket falan almam maç izleyen birisi de değilim fazla Sadece kanallar HD olsun istiyorum.Bide beni 4-5 sene idare etsin istiyorum uydu.Yani bunun için bu uydu beni idare eder mi yoksa neler önerirsiniz?N11'den sipariş verdim 140 TL.140 TL yerine daha iyi bir uydu alıcısı var mı benim istediğim kriterlerde.İnternet bağlatmak vs. önemi yok.Flasha kaydetme olursa iyi olur.Bide kanal geçişleri hızlı olursa çok iyi olur.Çok sinir oluyorum yavaş geçişlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_CEO_- -- 23 Ekim 2017; 18:3:36 >
  • Hocam sizden yorum bekliyorum üsteki yazıma

• -_CEO_- kullanıcısına yanıt
    Hayır İptal et..kesinlikle sana gelmez bu cihaz..

Ben kartı verip iptal ettirdim ,şimdi normal cihaz olarak kullanıyorum..Kendi sıralamasında HD kanallar yok..çünkü kartı -üyeliği iptal ettirdim.

HD kanallar diğer modda ama geçiş yapmak sıkıntılı..

Ben sizin yerinizde olsan HD bir uydu alıcısı alıp izlerim..bulaşma bu cihaza..

Mesela tavsiye ederim..Araştırın fiyat olarak alın .

http://www.hepsiburada.com/next-2000hd-minix-internet-machina-uydu-alici-pm-HB000001RWPL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Hocam iptal ettirdim fakat sizin önerdiğiniz biraz pahalı geldi bana.Bütçem 140 TL.Bide şu var hocam.Tikanma vs oluyor diyorlar siz nedersiniz?

http://www.hepsiburada.com/next-minix-hd-black-2-plus-digital-hd-uydu-alicisi-pm-evnextminixblackp
    Edit:Hocam miniden ziyade kasalı olan kullanbileceğim uydular var mı?140TL geçmeyecek.Veya geçse de en fazla 200'e kadar esneyecek
    Hocam biraz size zahmet vereceğim ama şu ürünlere de bakar mısınız?
    http://www.hepsiburada.com/next-ye-18500-hd-cx-plus-cift-tuner-p-EVGLSM11994
    http://www.hepsiburada.com/goldmaster-victor-hd-pvr-dijital-uydu-alicisi-p-EVGOLDVICTORHD
    http://www.hepsiburada.com/redline-ts4000-hd-plus-uydu-alicisi-p-EVREDLINETS4000-yorumlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_CEO_- -- 23 Ekim 2017; 18:56:39 >

Hayır tavsiye etmem.!!!

http://www.hepsiburada.com/filbox-li-humax-hd-uydu-platformu-1-yillik-uyelik-p-EVHUMAXFILBOX?magaza=Ucuzlukcu&wt_gl=cpc.tum.genel-mobil.pla&gclid=EAIaIQobChMIuY2R0o2H1wIVpRXTCh1zGgymEAQYASABEgJgbPD_BwE

Ben bu cihazı kullandım.gerçekten humax kalitesi kendini gösteriyor..hemde Türksattan kendine özgü kanalları iZlersin..(1 yıll beleş ) devam etmezsem normal Türksattaki kanalları izlersin sıkıntı yok..HD dahil..

Tak bir hdd kayıt -izlediğin kanalı geri sarma süper..

**Sonradan eklediğin cihazları da tavsiye etmem..Hepsi elimden geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 23 Ekim 2017; 19:0:42 >

Hocam gerçekten çok sağolun.Ne kadar teşekkür etsem azdır.Kaç gündür harıl harıl araştırıyorum.Bunu buldum cazip geldi diğer sitelerdeki yorumlar vs.Fakat sizin yorumlarinizi ve bu sitedeki yorumları görünce hemen geri adım attım.

Bu attığınız baya güzele benziyor hocam.Peki hocam ben bu kanallara devam edecek olursam ne kadar para ödemem gerek?Aylık mı yoksa yıllık olarak mı alıyoruz.

Rica ederim. 1 Yıl izlersin sonra zaten Filbox tarafından teklif gelir..kafana yatarsa yıllık uzatırsın..Aylık yok..İstemezsen normal kanallarla devam edersin..

Ben kullandım güzel cihaz.İyi seyirler,,

Tamam hocam sağolun

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.