Şimdi Ara

FATURASIZ DİGİTURK ve NEXT KAMPANYASI (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
14
Favori
75.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TheWealdstoneRaider kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorun var yardım edebilir misiniz.

Bugün üyeliği gerçekleştirdik fakat spor kanallarinin bir kısmı daha doğrusu bein sports açılırken diğer film ve belgesel kanalları açılmıyor ve üyeliğiniz bu kanalın bulunduğu paketi kapsamamaktadır diyor.Bu sorunun çözümü için Digiturk aradım akşam olduğu için müşteri hizmetlerine ulaşamadım fakat bahsettiği yenileme kodunu göndermesini istedik fakat hala bir değişme yok.Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -_CEO_- kullanıcısına yanıt
    Film ve dizi kanallarını satın almanız gerekiyor zaten. Spor pakediniz yoksa da maç olduğu zaman kanal kapanır kanal.

Eğer film ve dizi de hep açık olsaydı o zaman normal abonelik alınmazdı zaten

www.digiturk.com.tr
    Faturasız Digiturk
    http://www.digiturk.com.tr/faturasiz-digiturk

• -_CEO_- kullanıcısına yanıt
    Ha ama eğer paketleri aldıysanız o zaman da telefondan görüşmeniz gerekiyor ki ordan işlemi geçirsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWealdstoneRaider -- 3 Kasım 2017; 22:25:38 >
  • TheWealdstoneRaider kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni aldığım için 3 ay gibi bir süre bedava olmuyor muydu?
    Edit:Tamam hocam şimdi analadım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_CEO_- -- 3 Kasım 2017; 23:25:32 >
  • çoğu kanalda sinyal sorunu var bende nedendir ?

kabloları kontrol ettim ,her şeye baktım.
  • Bugün bayiye giderek iptal ettirdiğim kartı /üyeliği .Tekrar yeni bir karta tanımlattırdım..
    Hiç bir ücret almadılar..Şimdilik tüm kanallar kapalı çünkü bakiye 0 tl //Bakiye yükleyecem ama kredi kartı istediler ..oda yok maalesef...garanti bank oluyormuş ama oda internet bankacılığı ile..oda yok...bakalım yarın halletmeye çalışacam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • premier lig maçları ne kadar mesela aylık bu şekilde
  • deep55 D kullanıcısına yanıt
    Burda 40₺ olarak gözüküyor..
    www.digiturk.com.tr
    Faturasız Digiturk
    http://www.digiturk.com.tr/faturasiz-digiturk

Hocam yalnız Premier Lig'in olduğu kanallar SD, çamur gibi bir görüntü için o paraya değmez. Digiturk Play alın daha iyi.

Digiturk bu SD saçmalığını daha ne kadar sürdürecek bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWealdstoneRaider

Hocam yalnız Premier Lig'in olduğu kanallar SD, çamur gibi bir görüntü için o paraya değmez. Digiturk Play alın daha iyi.

Digiturk bu SD saçmalığını daha ne kadar sürdürecek bilmiyorum.

hala mı sd kardeşim ya 5 yıl önce de öyleydi sd yayın mı kaldı
    Hala öyle - Türksat'ta özel kanallar SD, Eutelsat aboneliğinde ise tam tersi ulusal kanallar SD ama özel kanallar HD.

Çok samimi söylüyorum, sırf bu yüzden Digiturk kullanmıyorum artık.

Şu anda ayda 15 TL'ye full D-Smart kullanıyorum, Premier Lig'i orada HD izliyorum
  • Benim kanallar halen açılmadı..Neymiş sözleşme yenilemem lazımmış.Bayiye gittim..Yok öyle birşey diyor..Faturasız üyeliklerde yenileme yok diyor..Mhz.var diyor..kayıt oluşturdular ..teknik servis randevu alıp gelecekmiş.Falan filan bakalım yarın belki açılır..

• quote:

Hala öyle - Türksat'ta özel kanallar SD, Eutelsat aboneliğinde ise tam tersi ulusal kanallar SD ama özel kanallar HD.

Çok samimi söylüyorum, sırf bu yüzden Digiturk kullanmıyorum artık.

Şu anda ayda 15 TL'ye full D-Smart kullanıyorum, Premier Lig'i orada HD izliyorum

premier lig orada var mı ?
    Var tabi hocam. Çoğu maçın yayınlandığı S Sport kanalı iki platformda da var. Bu kanalda NBA, F1, Moto GP vs. de var.

D-Smart sitesine girip inceleyin bence.
  • quote:

Var tabi hocam. Çoğu maçın yayınlandığı S Sport kanalı iki platformda da var. Bu kanalda NBA, F1, Moto GP vs. de var.

D-Smart sitesine girip inceleyin bence.

bende tivibu var da sadece ssport digiturkte var sanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Benim kanallar halen açılmadı..Neymiş sözleşme yenilemem lazımmış.Bayiye gittim..Yok öyle birşey diyor..Faturasız üyeliklerde yenileme yok diyor..Mhz.var diyor..kayıt oluşturdular ..teknik servis randevu alıp gelecekmiş.Falan filan bakalım yarın belki açılır..

Aynısı bana da oldu kullanmıyordum uzun süre pasif olmuş bayiden tekrar sözleşme dediler gittim zaten var bir daha sözleşme olmaz dediler.Mh kayıt oluşturmuştum geri de dönülmedi sınav haftamdaydım uğraşmadım.20tl bakiye var hala üstüne haftalık maçların olduğu paketi alıcam hallolursa

Sizin durum hallolursa haber verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 1 Aralık 2017; 19:1:53 >
  • Pozitron~ kullanıcısına yanıt
    Bugün 3.gün ;sonunda bayiye sözleşme kayıtı oluşturuldu.Yarın gidip yada servisin yolu düşerse imzalayacağım...
    Ne sözleşme imiş ya ,olmayınca paket tanımlamıyorlar..

• Bugün gittim Bayiye sözleşmeyi imzaladım..Saçmalık bundan sonra başlıyor..Sözleşme merkeze gidecekmiş işleme konulup sonra yayınlarım açılacakmış ..ölme eşşeğim ölme..pazartesi salıyı bulabilirmiş..çünkü kurye ile gidiyormuş..araya hafta sonu da girdi.Bizim iş uzun sürecek anlaşılan..keşke şu sözleşmeyi fax ile gömderseler işler daha hızlı ilerler diye düşünüyorum..

• Halen yayınlar kapalı..Sözleşme sisteme girilecekmiş sonra yayınlar açılacakmış...Tam rezillik

• İptal faxına istineden aradılar, 7 ay ücretsiz 5 ay 25 tl ye aile paketi belgesel çocuk bir film birde dizi kanalı açık olacak, 3 ay film ve dizi paketi hediye şeklinde anlaştık. Sonrasında fatura çıktığını gördüm. Eski üyeliğim 3 aralıkta bitti, 3 aralıkta 12.5 fatura çıkmış sinirlendim tekrat iptal faxı çektim. Bugün aradılar fatura konusunda talep açalım düzeltilir dendi, üyeliğe devam etme kararı verdim. Sonrasında akşam üstü başka biri aradı. Bu seferde size yanlış teklif yapılmış üyeliğinizi iptal edelim. Hayda dedim. Kavga gürültü yarın ara dedim...

Bana tahahut yapan yanlış bilgi vermiş falan filan... iyice saçmaladı bein medya..

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.