< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Anladım hocam. Rehberdeki kişiler sıkıntı çıkarmaz umarım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 8 Temmuz 2021; 19:31:18 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Temmuz 2021; 19:37:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eski telde banka vb kurumlarda kayıt yoksa sıkıntı olmaz hocam Mesela benim vodafone faturalı hattımi 100 bin tl verseler kapatmam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Temmuz 2021; 19:47:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam hiç sormaya Benim turkcell hattınada sürekli bir uyanığın evkurdan borcu olduğuna dair mesaj geliyor Adam evkura takmış borcu sonra hattı iptal ettirmiş Çakal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 4 defa aradım 10 dk ustu bekledim her seferinde bağlanmadı Kapattım bende Evkurada bastım engeli mesaj gelmiyor artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam denize düşen yılana sarılır misali evkura sarılıyor insanlarda benim hattın eski sahibi dolandırcı büyük ihtimalle Çünki kimbilir kaç yıl önce taktı borcu 2021 oldu hala ödemedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |