Şimdi Ara

Faturasız yurtdışı macbook garanti kapsamında mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, 8 ay önce sıfır yurtdışı macbook satın aldım. Faturası vs. yok kutusunu ilk ben açtım jelatinliydi. Ekranın sağ köşesinde büyük bi sararma var. Zorlu centerda ki app storeye götürsem garantiye alırlar mı ürünü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hope401

Arkadaşlar selam, 8 ay önce sıfır yurtdışı macbook satın aldım. Faturası vs. yok kutusunu ilk ben açtım jelatinliydi. Ekranın sağ köşesinde büyük bi sararma var. Zorlu centerda ki app storeye götürsem garantiye alırlar mı ürünü?

Servis politikaları değişmediyse faturaya göre değil seri numarasına göre bakıyorlar.Ben Amerika'dan almıştım.Garantiye götürdüğüm zaman garanti dahilinde olduğunu söylediler,beş kuruşta para almamışlardı.
  • Alinir, sorun olmaz. Mac'ler 1 yil uluslararasi garanti ile gelir. Seri no garanti icin yeterlidir.www.apple.com/tr/zorlucenter adresinden randevu alin goturmeden once.
  • Hope401 H kullanıcısına yanıt
    Alinir, sorun olmaz. Mac'ler 1 yil uluslararasi garanti ile gelir. Seri no garanti icin yeterlidir.www.apple.com/tr/zorlucenter adresinden randevu alin goturmeden once.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışı kampanya var mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.