Bildirim
FATURASIZDAN FATURALIYA-TT-10 GB-1000 DK-1000 SMS=29 TL (34. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Vay be bu konuyu ben açmıştım.
Bu tarife bitti geçen sene özel fırsat diye yine
1000 dk 1000 sms 25gb net 45 lira dediler geçtim.
Eylülde de bu tarife bitecek bakalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, hayirli olsun. Şu ozel musteri mail adresini yazabilir misiniz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende mail attım bu tarife faturasızdan geçişler için sizin için uygun değil dediler
Bende evet yazıp gereken yerlere mesaj attım ama bilmiyorum daha teklif ederlermi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim, aslında Lifecell'e geçmeyi aklıma koymuştum. İle Özel Fırsat ile 1000 dk 12 ay boyunca hediye, Haydi Gel, Sürpriz Nokta, Salla Kazan ve Lifecell'in kendi 5 gb interneti derken zaten aylık 10 gb interneti geçecekti. 1000 + 500 dk her yöne ve 100 sms i de var. Bu şekilde Turkcell kalitesini tekrar deneyimlemek istemişken tam, bugün sabah aradılar işte. Kısmet :)
Mail: ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr
Geçen gün beni aradılar. 10gb 1000dk 29TL dediler. Uyku sersemi olduğum için istemiyorum diyip kapattım. Pişmanım tekrar teklif ederler mi acaba -
Ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr adresine mail at,arayan numaraya güvenemedim kabul etmedim,eğer böyle bir teklif varsa kabul ediyorum yaz. Abone bilgilerini ve numaranı da yaz gönder. İstersen 15GB 35TL bir üst tarifesini de isteyebilirsin. Daha önce teklif gelenlerin teklifi almak için şansları daha fazla çünkü daha önce uygun görülmüş.
Teşekkür ederim yazıp yolluyorum hemen :) -
Arkadaşlar 26 Temmuzda 31,5TL aylık ücreti gelen 10GB faturalı tarifemin tahadütü malesef bitmekte. Bu tarifeyi devam ettirmek mümkünmüdür? Ne yapmam gerekir.. Yada bahsettiğiniz 35TL lik 15GB tarife de güzel gibi.. -
Geçen sene 20 gün kala aramışlardı beni aynı fiyattan devam ettim. -
Seneye de aynı fiyattan devam edebilme şansımız onların tekrar aramasına mı bağlı?
arkadaşlar turkcellden bu ttye faturasız a gecsem yararlanabılırmıyım ? 35 TL 15 GB olan tarifeden
birde 10 gb 29 tl var o paketi alabilirmiyim lütfen yardımcı olabilirmisiniz
bana en uygun paket onerıcek varmı yaş 25 üzeri
25/35 tl arası interneti bol tarife hangisi iyi olur -
Hocam 15GB 35 TL teklifi biraz sıkıntılı, garantisi yok. Baya bi uğraşman gerek, uğraşlarında sonuçsuz kalabilir. Bir bakmışsın bir anda teklif de gelebilir. 10GB 29 TL olan teklifte 15GB'ın benzeri, bana mesela 10GB olan teklif edildi ama 15GB'ı sordum ve evet oda var dediler ve geçirdiler.quote:
Orijinalden alıntı: BlackMon
arkadaşlar turkcellden bu ttye faturasız a gecsem yararlanabılırmıyım ? 35 TL 15 GB olan tarifeden
birde 10 gb 29 tl var o paketi alabilirmiyim lütfen yardımcı olabilirmisiniz
bana en uygun paket onerıcek varmı yaş 25 üzeri
25/35 tl arası interneti bol tarife hangisi iyi olur
25 yaş altı herhangi bir arkadaşın varsa onun TC numarasını kullanıp Selfy Yaz Paketini alabilirsin. -
aa oylemı hocam cok tşk ederim eger hat sabıbıne bakmıyorsa baska tc kullanmayı deniyeyim Alllah razı olsun hocamquote:
Orijinalden alıntı: Jazzalyn
Hocam 15GB 35 TL teklifi biraz sıkıntılı, garantisi yok. Baya bi uğraşman gerek, uğraşlarında sonuçsuz kalabilir. Bir bakmışsın bir anda teklif de gelebilir. 10GB 29 TL olan teklifte 15GB'ın benzeri, bana mesela 10GB olan teklif edildi ama 15GB'ı sordum ve evet oda var dediler ve geçirdiler.
25 yaş altı herhangi bir arkadaşın varsa onun TC numarasını kullanıp Selfy Yaz Paketini alabilirsin.
Alıntıları Göster
-
Fatura kesim tarihim 23'üydü. Fatura online işlemlerde görünüyor ancak mailime (e-fatura yapmama rağmen) gelmedi? Neden olabilir?
Faturasız Selfy xlarge tarifesine geçiş yaptım bugün. 50 tl yükeldim ve 44 lira gitti.
Bunu daha uygun fiyata indirmem mümkünmüdür arkadaşlar yoksa normal mi bu? -
iki ay tl yukleme yukledigin tl ile idare et kampanya teklifi yagar sanada. orn bana gecen iki ay once 23 tl 4 gb 500 dk 1000 sms geldi tt faturasiz teklif aldim. 29 a 8 gb 750 dk 1000 sms geldi bana yettigi icin almadimquote:
Orijinalden alıntı: ...::: ÇARŞI :::...
Faturasız Selfy xlarge tarifesine geçiş yaptım bugün. 50 tl yükeldim ve 44 lira gitti.
Bunu daha uygun fiyata indirmem mümkünmüdür arkadaşlar yoksa normal mi bu?
bu tarifede vergileri ekliyorlar mı? ben de geçmek istiyorum fakat toplamda ne ödeniyor 29tlye ek onu merak ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ta geçen sene aldık bu paketi. Hanima yine teklif ettiler . Beni arayan olmadı ama paket yenilendi. Ne yapmak lazım bilen var mı?
Taahhüt bitti aynı paketi zamlı fiyattan başlamış yeni faturam
Arayan soran yok gerçi geçen gün bilinmeyen tüzel kişi numarası aradı bakmadım onlar olabilir mi? Başvururkende tüzel kişi numara ile aramıştılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X