Şimdi Ara

Faturayı Üzerine Alma İşlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uydunet 3mbit çıkarmış yeni haberim oldu 2 MBit kullanıyorum 54 ödüyorum 3 mbit 49 tl =)) Değiştirmek için hızımı aradım bugün ama dedemin üzerine olduğu için fatura işlem yapamayız dediler.Dedem vefat etmişti...Ceraset ilanı vs. gerekli heralde...Gerekli belgeler ve işlemler nelerdir bilen var mı?

• veraset + annen yada baban ( hangi taraftan deden ise) türksat ofisine gittimi kendi üzerine alabilir sorunsuzca diye düşünüyorum.

not: istersen bölge müdürlüğünü ara şehrindeki daha kesin bilgiler verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romulus70 -- 21 Temmuz 2011; 16:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: romulus70

veraset + annen yada baban ( hangi taraftan deden ise) türksat ofisine gittimi kendi üzerine alabilir sorunsuzca diye düşünüyorum.

not: istersen bölge müdürlüğünü ara şehrindeki daha kesin bilgiler verirler.

Kendi üzerime alacağım...Veraset e ne gerek varsa bu işlemde...

444 0 126 ya soruyorum bi cacık bildikleri yokki =) Ölüm Belgesi olur mu dedim olur dedi düşünür vaziyette.Abonelikler veraset istiyormuş..

Birde bunlarla uğraşacaz...
  • sadece türksat değil hangi kuruma devir için gitseniz istenir o belge.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukluyumurtasevenadam

sadece türksat değil hangi kuruma devir için gitseniz istenir o belge.

Aslında genelleme yapmak istedimdi =) E-devlete geçtik güya hala uğraştığımız şeyler kağıt parçaları...Veraset, ikametgah, nüfus sureti, vs vs...
  • veraset ile tek gidersen alamazsın diyim çünkü mirasçısı değilsin mirasçı kimse onla gidip kendi üzerine alabilirsin 4440126nın bilmemesi doğal bölge müdürlüğünü ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: romulus70

veraset ile tek gidersen alamazsın diyim çünkü mirasçısı değilsin mirasçı kimse onla gidip kendi üzerine alabilirsin 4440126nın bilmemesi doğal bölge müdürlüğünü ara

Böyle birşey gerekiyorsa yuh yani... 4 mirasçıyı birden oraya mı götürücem =)) Bölge müdürlükleri cumartesi açıkmıdır?
  • mirascı dedim lar demedim:D öğlene kadar olabilir ama devlet dairesi gibi çalışmaları muhtemel. ofisler açık oradanda deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romulus70 -- 22 Temmuz 2011; 23:09:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.