Şimdi Ara

FAV evrensel uzaktan kumanda öğrenen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
93.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • FAV RM-L828 kumanda aldım,panasonic plazma ve goldmaster fta uydu alıcıyı tanıttım fakat SABA CO-38P2C DVD playerı ne kodla nede otomatik tanıtamadım,öğretme olayı uzun iş saba dvd için farklı bir işlem yada kod bilen var mı acaba?
  • RB-88E evrensel kumandamı tv me eşleştirdim ama önünde DT 9102 HD yazılı DİGİTURK uydu alıcıma doğru eşleştiremiyorum. otomatik kurulumda eşleştiğindede tuş fongsiyounları doğru çalışmıyor. bu konuda bilgisi olan paylaşısa sevinirim TEŞKKRLER
  • RM-88E OLACAK KOD NUMARASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

hazır kodları boşverin en iyisi kendiniz tek tek öğretin..

lcd tv nizin kumandasını, fav ın LCD tuşuna öğreteceğinizi varsayalım;

her iki kumanda gözlerini birbirlerine karşılıklı göstererek sabitleyin, mesela masanın üstüne koyun..( kimi kumanda 5 cm uzaklıktan kimi 10-15 cm uzaklıktan ayarlanabiliyor)

1-fav daki, LCD ye bas..
    2-code a 2 sn basılı tut..ışık sürekli yanar
    3-9999 tuşla, ışık uzun yanıp söner.
    4-fav daki öğreteceğiniz tuşa basın (ör: MENU ), ışık sürekli yanar.
    5-lcd tv nizin "MENU" tuşuna basın ve basılı tutun, fav ın ışığı uzun yanıp söner, öğrenme gerçekleşince hızlı yanıp söner.
    6-code tuşuna bir kez basın. ışık söner..
    öğrenme bitmiştir..
    diğer tuşlar için 2-6. adımları tekrarlayın..

farklı bir cihazı öğretmek için 1. adımdan başlayın..

ben aylar önce teknosa dan almıştım çok memnunum..9 cihaz öğretilebiliyorsunuz..ben altısını kullanıyorum..tam hatırlamıyorum ama 200-300 tuş öğretebiliyorsunuz..hafızaya almazsa dolmuş demektir..mevcut bazı tuşların üstüne yazmanız gerekir..cihazı reset lemeyi unuttum..kılavuzu bulursam yazarım. pil değiştirirkende kod lar silinmiyor

Hocam 9999 basınca bir şey olmuyor? Acaba modelden dolayı mı olmadı?

bunuda yaptım ama hiç bi kıpırtı olmadı herhalde kumanda model farkından kaynaklı

• Aşağıdaki adreste kod listesi var. Ben bu kodlarla çalıştırmıştım.

http://blog.nettpazar.com/urun-inceleme/fav-evrensel-kumanda-kodlari
  • "hitachi cp-rs55 projektör"
    projektör cihazlarının kumanda kodu var mı? onları kodunu nasıl öğreneceğiz.

kumandanın kendisi olsa öğretmeyi yapabilirim ama kumandanın kendisi yok.
  • Arkadaslar bu kumandadan bende aldim yukarda soyleneni yapmaya calistim ama yapamadim ilgilenirmisiniz ltfn..? Tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bende aldım fav-l828 ama kodlar uymuyor taramada çok az tuş tanıyor tek tek tanıtım olmuyor herşeyi doğru yaptıyorum ama yinede olmuyor kıracam az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathman46

bugün bende aldım fav-l828 ama kodlar uymuyor taramada çok az tuş tanıyor tek tek tanıtım olmuyor herşeyi doğru yaptıyorum ama yinede olmuyor kıracam az kaldı

bende aldım 1 tane tus öğretemedim benmi yanlıs yapıyorum diyordum sıkıntılı cihazlar insanı sinir etmekten baska bir işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan57

quote:

bugün bende aldım fav-l828 ama kodlar uymuyor taramada çok az tuş tanıyor tek tek tanıtım olmuyor herşeyi doğru yaptıyorum ama yinede olmuyor kıracam az kaldı

bende aldım 1 tane tus öğretemedim benmi yanlıs yapıyorum diyordum sıkıntılı cihazlar insanı sinir etmekten baska bir işe yaramıyor

ben yaptım tuş tantrken her tuş için herşeyi sfrdan yaparsan oluyor. ama uydu cihazımın alış açısı çok az tek sorun bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan57

quote:

ben yaptım tuş tantrken her tuş için herşeyi sfrdan yaparsan oluyor. ama uydu cihazımın alış açısı çok az tek sorun bu

sıfırdan derken
    pespese tanıtmıyorum zaten tanıtıyorum tusu deniyorum nafile

code tsuna basıyorum 9999 fav kumandadan tusabasıyorum sonra ayarlayacağım kumandaya ısık yanıp sonuyor öğrenmiş gibi tekrar code tusuna basıyorum tusu tanımıyor yv fav kumandaya basınca tepki veriryot ısığı yanıp sonuyor ama işlevi gerceklestirmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

hazır kodları boşverin en iyisi kendiniz tek tek öğretin..

lcd tv nizin kumandasını, fav ın LCD tuşuna öğreteceğinizi varsayalım;

her iki kumanda gözlerini birbirlerine karşılıklı göstererek sabitleyin, mesela masanın üstüne koyun..( kimi kumanda 5 cm uzaklıktan kimi 10-15 cm uzaklıktan ayarlanabiliyor)

1-fav daki, LCD ye bas..
    2-code a 2 sn basılı tut..ışık sürekli yanar
    3-9999 tuşla, ışık uzun yanıp söner.
    4-fav daki öğreteceğiniz tuşa basın (ör: MENU ), ışık sürekli yanar.
    5-lcd tv nizin "MENU" tuşuna basın ve basılı tutun, fav ın ışığı uzun yanıp söner, öğrenme gerçekleşince hızlı yanıp söner.
    6-code tuşuna bir kez basın. ışık söner..
    öğrenme bitmiştir..
    diğer tuşlar için 2-6. adımları tekrarlayın..

farklı bir cihazı öğretmek için 1. adımdan başlayın..

ben aylar önce teknosa dan almıştım çok memnunum..9 cihaz öğretilebiliyorsunuz..ben altısını kullanıyorum..tam hatırlamıyorum ama 200-300 tuş öğretebiliyorsunuz..hafızaya almazsa dolmuş demektir..mevcut bazı tuşların üstüne yazmanız gerekir..cihazı reset lemeyi unuttum..kılavuzu bulursam yazarım. pil değiştirirkende kod lar silinmiyor

5 sene önceki mesajınıza alıntı yapıyorum ama denedim ve hiç bir şekilde çalışmıyor. Bu kumanda resmen çöp

• hala kullanıyorum
  • otomatik arama için 1111 öğrenme için 9999 hafızayı sıfırlamak için 0000 tuşlanmalı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.