Yuh yani kime özenmeye çalışıyorsun anlamıyorum. Gayet iyi bir tipin var bence hemen git kes o tüylerini
quote:Orijinalden alıntı: designr sessiz gülmeye çalışmaktan ölücem lan yapmayın al bendende o kadar muhahah :D
quote:Orijinalden alıntı: Bedavadan biraz pahalı! Resimdekiyle aynı kişi. Ben de diyorum bunu daha önceden gördüm tanıycam ama... Bu arada hepiniz sazan.avi olmuşunuz. Adam traş olurken SS almak için orayı kesmemiş. Bu şekilde sokağa çıkmıcak.
quote:Orijinalden alıntı: RTÇ quote:Orijinalden alıntı: Bedavadan biraz pahalı! Resimdekiyle aynı kişi. Ben de diyorum bunu daha önceden gördüm tanıycam ama... Bu arada hepiniz sazan.avi olmuşunuz. Adam traş olurken SS almak için orayı kesmemiş. Bu şekilde sokağa çıkmıcak. Evet nan arkadaki perde aynı
quote:Orijinalden alıntı: D4rKSh4D0w quote:Orijinalden alıntı: RTÇ quote:Orijinalden alıntı: Bedavadan biraz pahalı! Resimdekiyle aynı kişi. Ben de diyorum bunu daha önceden gördüm tanıycam ama... Bu arada hepiniz sazan.avi olmuşunuz. Adam traş olurken SS almak için orayı kesmemiş. Bu şekilde sokağa çıkmıcak. Evet nan arkadaki perde aynı
quote:Orijinalden alıntı: Hyperkin quote:Orijinalden alıntı: Sevinckan_216 biraz daha uzat genital bölge ile birleşsin şekil olur Güldüm Kola burnumdan geldi
Benimde tipim böyle olsa bende ateyiz olurdum. Hadi arkadaşlar saflarımız sık ve düzgün olsun, 2 rekat şükür namazı kılıyoruz.
quote:Orijinalden alıntı: car_26 quote:Orijinalden alıntı: D4rKSh4D0w quote:Orijinalden alıntı: RTÇ quote:Orijinalden alıntı: Bedavadan biraz pahalı! Resimdekiyle aynı kişi. Ben de diyorum bunu daha önceden gördüm tanıycam ama... Bu arada hepiniz sazan.avi olmuşunuz. Adam traş olurken SS almak için orayı kesmemiş. Bu şekilde sokağa çıkmıcak. Evet nan arkadaki perde aynı Bunu ben yapmıştım. Kendimle gurur duyuyorum