@KRHTH kim kaldı eski tayfadan be ( Bi biz ayrıldık ama olsun )
quote:
Orijinalden alıntı: YoungAnıL
hey amigo ches sabata kes **künü yap salata
Bu ne be?
bi kadın radyo dinliyomuş Hmile Kalmış(H.K) neden ?
Frekans kaymış
bi kadın hava kapalıyken yürüyormuş H.K ndn?
Şimşek çakmış
daha arttırılabilir ama üşeniyom yazmaya. =)
bi kadın araba kullanırken hamile kalmış neden? vites boşalmış Kadın yolda yürürken hamile kalmış neden? araba kaymış
artizmi ne artizi artiz ne arar la bazarda sınıfta okuyoz bizz yeaağğğ die bağırırırz
küçükken yaramazdım artık yarabiliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: DarMaNietz
Temel doping aldığı anlaşılmasın diye yavaş koşmuş
bu çok iyi ya
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
quote:
Orijinalden alıntı: swat57
bi kere okulda projeksiyon makinesi bozuldu herkes hocanım yanına toplandı hocam şöyle yapalım hocam böyle derken olaya ben müdahale ettim milleti çektim kenara açılın ben doktorum dedim artık hep kullanıorum bunu
Ünv.geçtikten sonra kullanma istersen.Vücut sağlığın için iyi olmayabilir.
ama hoca çok gülmüştü
-saçmalama! -saçmalanmaz taranır
Saçmalamayı severim, komik bir şeyler saçmaladığımı düşünüp insanların gülmediğini görünce artık sen gülmezsen Güler Sabancı diyorum, rezilliğimi bilmem kaç katına çıkarıyorum böylece
S: Malazgirt savaşı hangi yılda yapılmıştır? C: 1071 (Daha önce yapıldıysa affola)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
quote:
bi kere okulda projeksiyon makinesi bozuldu herkes hocanım yanına toplandı hocam şöyle yapalım hocam böyle derken olaya ben müdahale ettim milleti çektim kenara açılın ben doktorum dedim artık hep kullanıorum bunu
Ünv.geçtikten sonra kullanma istersen.Vücut sağlığın için iyi olmayabilir.
ama hoca çok gülmüştü
Senin iyiliğini istemiyor , derhal o hocanın ağzına bağır.
- Artist mi ? Artist Ne Arar La Okulda Diyoruz Süper oluyor.. - Ounummmm Diyoruz.. - Saçmalıyora Saçmaliii veya Alii Ali diyoruz.. - Bir Adam Donmuş karısı atlet diyoruz..
Adamın biri balkona çıkmış atlayacakken aşagıdan bişey geçmiş atlamamış Ne geçmiş ?
-VAZgeçmiş
-Sana ne? -Margarin.
Aşağıdakilerden hangisi aşağıdadır?
Bu Ericsson, başka erik yok
quote:
Orijinalden alıntı: alcoholica89
-saçmalama! -saçmalanmaz taranır
bu iyiymiş
-açılım hakkında ne düşünüyorsun -karşıyım hacu -ben de karşıyım binom açılımına sosyal siyasi bilimsel bir espri
quote:
Orijinalden alıntı: eAddL
-Sana ne? -Margarin.
bunu tuttum.. sınıfta sürekli sana ne diyen bi kız var kızı sevdiğimden cevapsız kalıyorum bundan snra bunu dicem