Şimdi Ara

Favori filminiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Favori filminiz

• İzlediğim Ve Etkilendiğim En İyi Film Oyunculuk Ve Kurgu Bakımından Django.
    Ama Bana Göre Gelmiş Geçmiş En İyi Film Lotr 3lemesidir.

• kardeşim aynen öyle benimde yapamadıklarımı ve yapmak istekdiklerimi tek yaşatan film scarface onun üstüne film bulamazsın onun tarzı filmde bulamazsın yıllardır aradım yok
  • http://kitaptanfilme.blogspot.com/2013/09/ İnanılmaz bir şeydi. 5-6 ay önce izlememe rağmen hala aklımda. Çok etkileyiciydi açıkçası.
  • Esaretin bedeli
    piyanist
    forrest gump
    into the wild
    benjamin button

Daha varda üşeniyorum yazmaya
  • Forrest Gump.
  • Bir çok favori filmim var. Lakin içlerinde en iyisi hangisi dersen The good, the bad and the ugly derim.
  • V For Vendetta.
    Benim için en baba filmdir.
  • Adam 1 tane film yazın demıs 4-5 tane yazan var Benim için ilk sırada olan ve asla hiç bir filmin gecemicegi yüzüklerin efendisi serisidir.

Not:yüzüklerin efendisi serisi benım için tek bir film sayılır sonradan laf atan cıkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiuKang -- 4 Eylül 2013; 23:18:50 >
  • FİLMLER
    V for vendetta
    Esaretin bedeli
    Fight club
    Zindan adası
    Forrest Gump

DİZİLER
    The walking death
    prison break
    arrow
  •  Favori filminiz

Hayat felsefeme yakın olduğu için
  • Harry Potter biraz çocukça sahneleri var ilk bölümlerinde ama Harry Potter la büyüdüm hastası oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Martín del Potro

Favori filminiz

Hayat felsefeme yakın olduğu için

aynen
  • Böyle söylenince hiç aklıma gelmiyor ama Matrix dersem çok da pişman olmam. 50'den fazla izlediğim serinin ilk filmini. Gerçekten harika bir bilim-kurgu.
  • Hızlı ve öfkeli serisi
    Er ryanı kurtarmak
    Harry potter serisi
    Yüzüklerin efendisi serisi
    Karayip korsanları serisi

Hepsi favorimdir

• Bu filmin türüne drama ve suç demişler ama ben bu fimle 10 tür daha eklerim izledikten sonra tekrar izlediğim nadir filmlerden
    Yönetmen Sergio Leone
    Soundtrack Ennie morricone
    Cast:Robert De Niro ,James Woods ,Joe Pesci ,Elizabeth McGovern daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.P Mcmurphy -- 5 Eylül 2013; 23:29:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RANJ

Bir çok favori filmim var. Lakin içlerinde en iyisi hangisi dersen The good, the bad and the ugly derim.

+1

aslında 2. filmide çok süper ama 3. filmin son sahnesi 1.lik kürsüsüne çıkmayı sağlıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.