Şimdi Ara

FAVORİ KORKU FİLMLERİN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cd cıye gıdıp korku filmi sormaktan bıktım.cunku tavsıye ettıgı butun fılmler berbat cıktı yardımlarını beklıyorum

• Valla korku filmlerinden pek hoşlanmam,genelde çoğu saçma oluyor,özellikle son yıllarda çekilen yeni filmler berbat bence,üstüne üstlük eski filmleri yeniden uyarlayıp hepten rezil oluyorlar,gerilim filmleri daha hoşuma gidiyor...Gerçekten esaslı bir gerilim filmi istiyorsanız The Thing/Şey filmini öneririm size,1982 yapımı,yönetmen John Carpenter,başrolde Kurt Russelll,muhteşem bir gerilim filmi,hayatımda izlediğim en iyi filmlerden birisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Valla korku filmlerinden pek hoşlanmam,genelde çoğu saçma oluyor,özellikle son yıllarda çekilen yeni filmler berbat bence,üstüne üstlük eski filmleri yeniden uyarlayıp hepten rezil oluyorlar,gerilim filmleri daha hoşuma gidiyor...Gerçekten esaslı bir gerilim filmi istiyorsanız The Thing/Şey filmini öneririm size,1982 yapımı,yönetmen John Carpenter,başrolde Kurt Russelll,muhteşem bir gerilim filmi,hayatımda izlediğim en iyi filmlerden birisi...
    anatomi 1-2
    forgotten superdı tavsıye ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: slug

anatomi 1-2
    forgotten superdı tavsıye ederım

Alıntıları Göster
    gerilim ile korku filmi tamamen ayrı konulardır.aynı çatı altında birleşen filmleri mutlakaki vardır ama iki tür birbirinden ayrıdır.
  • valla ben ce şeytan çarpmasını al derim ama filmleri çok kafaya takan bi çocuksan alma ben bile filmin bulanımından 1haftada çıktım gece uyuyamıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levh-i Mahfuz

valla ben ce şeytan çarpmasını al derim ama filmleri çok kafaya takan bi çocuksan alma ben bile filmin bulanımından 1haftada çıktım gece uyuyamıyodum
    Şeytan çarpması diye Emily Rose'dan bahsediyorsanız 1-2 esaslı sahne dışında mahkeme filmi resmen...Ama yine de fena değildir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Şeytan çarpması diye Emily Rose'dan bahsediyorsanız 1-2 esaslı sahne dışında mahkeme filmi resmen...Ama yine de fena değildir...

Alıntıları Göster
    seytan carpmasını sınamada ızledım gerceklık payı varmıs.hatta en cok zıyaret edılen mezar onunkıymıs.bılmemde benı ole fılmler cok etkılemıyor.
  • quote:

seytan carpmasını sınamada ızledım gerceklık payı varmıs.hatta en cok zıyaret edılen mezar onunkıymıs.bılmemde benı ole fılmler cok etkılemıyor.

Alıntıları Göster
    hayvan mezarlığı

biraz eski ama süper korkunç
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

hayvan mezarlığı

Alıntıları Göster
    S. KİNG FILIMLERI GUZEL RED ROSE KONAGI VARDI 3 CD LIK
    BEKLE BEKLE BIR SAHNE CIKCAK BIZI ZIPLATCAK.3 SAAT BOSA GITMISTI TAVSIYE ETMIYORUM.
    AKIL DEFTERINI IZLEYEN VARMI?
  • quote:

S. KİNG FILIMLERI GUZEL RED ROSE KONAGI VARDI 3 CD LIK
    BEKLE BEKLE BIR SAHNE CIKCAK BIZI ZIPLATCAK.3 SAAT BOSA GITMISTI TAVSIYE ETMIYORUM.
    AKIL DEFTERINI IZLEYEN VARMI?

Alıntıları Göster
    pek duyulmamış bi film ama kesinlikle tawsiye ederim; 'Dead End'.. Sadece sonu için bile izlenebilir..

bu arada henüz izlemediysen 'Salem's Lot' tan uzak dur.. yaww bide 2 saat 50 dakika sürüyo utanmadan.. adamım Sutherland' ide mundar etmişler filmde, iyice gıcık oldum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hammer

pek duyulmamış bi film ama kesinlikle tawsiye ederim; 'Dead End'.. Sadece sonu için bile izlenebilir..

bu arada henüz izlemediysen 'Salem's Lot' tan uzak dur.. yaww bide 2 saat 50 dakika sürüyo utanmadan.. adamım Sutherland' ide mundar etmişler filmde, iyice gıcık oldum..

Alıntıları Göster
    bakalım bugun bır arastırıyım ne var ne yok cd cıde
    tepedekı gozlerıde ızlemeyın sakın cok berbat
    fılmın yarısında kapadımgerısını ızlemedım yaratıklar falan cok sacmaydı
  • quote:

Alıntıları Göster
    kımse korku fılmı sevmıyormu yoksa?
  • quote:

kımse korku fılmı sevmıyormu yoksa?

Alıntıları Göster
    Hannibal Holocaust'u izle (meye çalış) eğer dayanabilirsen. Miden sağlamsa ve şiddete dayanıklıysan, 18 yaşından büyüksen sorun yok.
  • quote:

hayvan mezarlığı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

hayvan mezarlığı

Dostum yapma allahını seversen onun neresi korkunçtu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NirVaNa

quote:

hayvan mezarlığı

Dostum yapma allahını seversen onun neresi korkunçtu...

Alıntıları Göster
    diğerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: *moon

diğerleri

Alıntıları Göster
    SCARRY MOVIE
  • quote:

hayvan mezarlığı

Alıntıları Göster
    quote:

hayvan mezarlığı

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

SCARRY MOVIE

Alıntıları Göster
    The Hole. Thora Birch oynuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashleyjudd

The Hole. Thora Birch oynuyo.

Alıntıları Göster
    aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3454153 -- 27 Ocak 2012; 12:54:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3454153

aa

Alıntıları Göster
    Shutter'ı izle benim en tırstığım film oydu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.