Selamlar arkadaşlar, sormak istediğim şey şudur, benim google hesabım onurnl6 ve ben bunun yanında çok fazla google hesabı açmak istiyorum, sebebi ise 15gb depolama alanına fotoğraflarımı yedeklemek 100gb 5.9tl vermeden (sebebi ise birbirilerinden bağımsız olmasını istiyorum) aile.onurnl6 depo.onurnl6 dükkan.onurnl6 yedek.onurnl6
gibi çok sayıda (8) tane hesap açsam bi sorun olur mu acaba. Yedeklerin hepsini ayrı ve bağımsız tutmak istiyorum. Sizce bi sıkıntı olur mu ? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar
Aynı gün içerisinde alırsan sistem seni robot olarak algılayıp bloklayabilir.
Ama farklı saatlerde alırsan sorun olmaz.
bazen girişlerde telefon onayı isteyebiliyor. Bir ihtimal girişte sıkıntı yaşayabilirsin. Ama kesin diyemem.
quote:
Orijinalden alıntı: steganography
bazen girişlerde telefon onayı isteyebiliyor. Bir ihtimal girişte sıkıntı yaşayabilirsin. Ama kesin diyemem.
Telefon onayını birden fazla hesaba yapabiliyorsun ama onun da limiti var.
quote:
Orijinalden alıntı: aky
quote:
Orijinalden alıntı: steganography
Telefon onayını birden fazla hesaba yapabiliyorsun ama onun da limiti var.
birden fazla hesaba yapıldıgını bilmiyordum hocam.
Aradığım cevabı az önce buldum, kesinlikle yasakmış, tesbit edilirse haber verilmeksizin tüm hesaplar kapatılabilirmiş. Mail adresleri sıkıntı değil ama drive içerisindeki dosyalar adına sorun olabilir o yüzden sizde bilgilenin beyler dikkat edin, mecburen 100gb abonelik aldım bende