Şimdi Ara

FAZLA MÜKEMMELLİK SORUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Apple i komple bi konsept olarak dusunun cihazlar arasi etkilesim , garanti sistemi , Apple Store , App Store , iTunes , Mac ve neredeyse sonsuz aksesuar ve aparat destegi eger tüm bunlari adam akilli kullaniyorsaniz iste buda bizdeki eglence anlayisi Jailbreak e girmedim bile varsin wigdet olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesde bir şey kanıtlama, kendindekini büyük görme çabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Ioscuk mu ? iPhone ile taş devrine gidiyorsan, elindeki Mega ile de leğen devrini yaşıyorsundur muhtemelen.

Leğen filan ama tam kapasiteyle 2 gün şarjı dayanìyor naber.Sende elinle fırıldak gibi şarj cihazıyla gezersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Danielocean

quote:

Ioscuk mu ? iPhone ile taş devrine gidiyorsan, elindeki Mega ile de leğen devrini yaşıyorsundur muhtemelen.

Leğen filan ama tam kapasiteyle 2 gün şarjı dayanìyor naber.Sende elinle fırıldak gibi şarj cihazıyla gezersin.

HTC'nin de sarjı yetiyor.

Ayrıca konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Verre

quote:

quote:

Ayrıca konu

Htc ne alaka ? Ben iphone'a dedim.

• Ben böyle mükemmel bir şey görmedim

• İnsan sallar da biraz destekli sallar.Bi sendr mi var Mega ? Dizi, film izleyeceksin 2 gün dayanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 25 Temmuz 2014; 12:59:15 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca konu

Leğenler asla savunulamaz.Samsung asla savunulamaz.S5 bir hayal kırıklığı.

Touchwiz ve malzeme kalitesi yerlerde destek yok piyasanın en iyi CPU su da sayılmaz cırtlak renkleri iğrenç ve iPhone'dan kopyalanmış parmak izi okuyucu var.Ayrıca samsung'da telefon ishali var 1 değil 2 amiral gemileri var(note ve s)

HTC daha özgün,arayüzü iyi malzeme kaliteli destek eh işte,cpu fena değil ve ekranı çok güzel.

Eğer D'Android savunulacaksa HTC ve Sony deyin bana (Gerçi sony 3 ayda bir amiral gemi çıkarıyor)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca konu

Leğenler asla savunulamaz.Samsung asla savunulamaz.S5 bir hayal kırıklığı.

Touchwiz ve malzeme kalitesi yerlerde destek yok piyasanın en iyi CPU su da sayılmaz cırtlak renkleri iğrenç ve iPhone'dan kopyalanmış parmak izi okuyucu var.Ayrıca samsung'da telefon ishali var 1 değil 2 amiral gemileri var(note ve s)

HTC daha özgün,arayüzü iyi malzeme kaliteli destek eh işte,cpu fena değil ve ekranı çok güzel.

Eğer D'Android savunulacaksa HTC ve Sony deyin bana (Gerçi sony 3 ayda bir amiral gemi çıkarıyor)

Banane s5 ten htcden bana masal anlatma ben kendi telefonum ve ihtiyaclarima cevablarini yazdim sen htcyi niye karistiryorsun ?

• quote:

İnsan sallar da biraz destekli sallar.Bi sendr mi var Mega ? Dizi, film izleyeceksin 2 gün dayanacak.

Gel o zaman yanima ne diyim ? Senin gibi butun programlar yuklu deil.Samsung sinemadan izliyorum filmimi.Oyunuda indiriyorum yeterince oynayinca siliyorum.iphoneden daha buyuk bir pili var.3200 mah pil tabiki 2 gun yeter.Sen git sarj cihazinla birles dur.

• Evet bazı konularda biraz abarttım.
    Ama o iPhone'un kalite ve prestij farkı var diyenler biraz eskide kaldı sanki.
    HTC Android'lerin iPhone'u kalitesinde, sony'nin de tasarımları ve malzeme kalitesi gayet iyi.

Genellikle iPhone kullanıcıları yanında iPad kullandığından büyük ekran ve uzun pil çok da önemli gelmiyor. Ancak ben tek cihaz taşır hepsini birlikte yaparım diyen adamın Android alması daha mantıklı gözüküyor.

Sadece bir soru soracağım samimi olarak; Nexus'un nesi var ? Bi ara Nexus 5 almayı düşünüyordum ama pil haricinde g2'den pek de geri kalır yanı yoktu. Benim göremediğim bir şey mi var acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sidik yarışı başlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Evet bazı konularda biraz abarttım.
    Ama o iPhone'un kalite ve prestij farkı var diyenler biraz eskide kaldı sanki.
    HTC Android'lerin iPhone'u kalitesinde, sony'nin de tasarımları ve malzeme kalitesi gayet iyi.

Genellikle iPhone kullanıcıları yanında iPad kullandığından büyük ekran ve uzun pil çok da önemli gelmiyor. Ancak ben tek cihaz taşır hepsini birlikte yaparım diyen adamın Android alması daha mantıklı gözüküyor.

Sadece bir soru soracağım samimi olarak; Nexus'un nesi var ? Bi ara Nexus 5 almayı düşünüyordum ama pil haricinde g2'den pek de geri kalır yanı yoktu. Benim göremediğim bir şey mi var acaba.

Nexus'un ikinci piyasasini kastetmistim.Nexusu turkiyeden garantili alinca 1 sene sonra elinizde patliyor fiyat bazinda.Ayrica g2'den pil bazinda fark yok demek olmaz.Nexus serilerinde thermal throttling var.Lg g2'de yok diye biliyorum ama onda varsa zaten bir kod ile kapatilabiliyordu lg cihazlarda.Ama nexuslarda bu root ile kaldiriliyordu sanirsam.Ayrica Google eskisi gibi sevmiyor nexus serisini.

• Eminim öyledir.

• quote:

Eminim öyledir.

Emin ol öyle.

• ara sıra öylede bir kasıyorki şüphe duyuyorum bu cihaz gerçekten 64 bitmi yoksa apple bizi yemişmi nedir diye...
  • Telefon şunun şurasında ya yapmayın
    ama güzel alet
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.