Şimdi Ara

FB'de En İyi Oyuncu Kim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladın Sen Onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragut76

Allah'a şükür cezamış bitmiş,
    Anlıyamıyorum bu form yöneticilerini, Sorgusuz sualsiz al sana 7 gün ceza deyip forma girişimi engelliyorlar.
    07/05/2007 'de başlıyan 7 günlük ceza 13/05/2007 tarihinde gece 23.59 'da bitmez mi? Adamlar o kadar gıcık gitmişlerki 14/05/2007 tarihinde akşama kadar en az 10 defa girmeyi denedim, uyarı yazısı çıkıyor ve 0 saat sonra giriş yapabileceğim söyleniyor. İsmimin altında da 7 günlük cezanın 0 günü kaldı deniliyor. Kardeşim madem böyle ceza vereceksiniz o zaman 8 gün cezanız var diyin de anlıyalım.
    Ne yani espiri olsun diye Galatasarayın g harfi yerine 6 yazdık al sana 7 günlük ceza denir mi?
    Galatasarıyı 6-0 yenmiştik ve bunu Futbol fedarasyonu tescillemiş bulunuyor, isterseniz bunun için de 7 günlük ceza verin.
    Ayıptır yaptığınız.
    Ve şampiyon olduk, hemde 17. şampiyonluk, isterseniz bunun içinde 17 gün ceza verin.
    Sayın form yöneticileri, lütfen bu kadar Fenerbahce düşmanlığı yapmayın, Bizi sevmiyor olabilirsiniz, peki niye Fenerbahce Form sayfası açtınız, kapatın gitsin.
    Ne yaptık yani, Galatasaraya küfür mü ettik. Hakemleri mi satın aldık? Federasyonda dayımız mı var?
    Önceki Taraftar formlarında da söylediğim gibi, Galatasarat uefa kupasını aldığı zaman, elimde Galatasaray bayrağıyla tur atıyordum, benim için Ülke sınırları dışında yapılan tüm maçlardaki kulüplerimiz MİLLİ TAKIM'dır.

renktaş sni tebrik ediyorum işte Fenerbahçe'li kardeşim... bn İslam ÇUPİ'nin tam metnini forumda paylaştım diye ceza almıştım ama bz Fenerliyiz Ulusoy'undan Alayına kadar baş ettik ve edeceğiz bekle bizi 4.yıldız ^^

yine de gururla yazıyorum.ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ^!!!!

Turkiye'de, Fenerbahce Cumhuriyeti sağlıklı başarılı ve ilkse bu ülkede her
    şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler, parakendeci ve toptancıların
    tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar meyhaneler fuldur.
    Stadlar Turkiye'nin her vilayetinde lebaleptir. Fenerbahçe gittiği her kente
    kendi ile birlikte büyük bereketini götürür, i...ler diye uğurlanmasına rağmen.
    Fenerbahce Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Turkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk
    yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra
    yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur.Fenerbahce büyüklüğü ne şampiyonluk
    büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,
    adı KONAMAZ... " İslam ÇUPİ

• Bence Ümit Özat. Dünya da hatta Samanyolu Galasisin de ondan daha iyi orta açan futbolcu yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR

Parayla Pulla Alexle Tuncayla
    Anladın Sen Onu

Anlamadık,açarmısın biraz komik arkadaşım
  • SerCaN^^ kardeş mesaj sayın 0 olarak görülüyor, Ceza aldığın için yeni isimle mi girdin?
    Söylediklerinde yerden göke kadar haklısın. Trabzon maçının bitiş düdüğüyle beraber Atladım bizim düldüle, çoluk çocuk doğru Gazipaşa Bulvarına(ADANA) O kalabalığı, o coşkuyu, o taraftarı görmeniz gerekirdi, başka hiçbir kulüpte yoktur bu coşku.
    quote:

Orjinalden alıntı: SerCaN^^

quote:

Orjinalden alıntı: dragut76

Allah'a şükür cezamış bitmiş,
    Anlıyamıyorum bu form yöneticilerini, Sorgusuz sualsiz al sana 7 gün ceza deyip forma girişimi engelliyorlar.
    07/05/2007 'de başlıyan 7 günlük ceza 13/05/2007 tarihinde gece 23.59 'da bitmez mi? Adamlar o kadar gıcık gitmişlerki 14/05/2007 tarihinde akşama kadar en az 10 defa girmeyi denedim, uyarı yazısı çıkıyor ve 0 saat sonra giriş yapabileceğim söyleniyor. İsmimin altında da 7 günlük cezanın 0 günü kaldı deniliyor. Kardeşim madem böyle ceza vereceksiniz o zaman 8 gün cezanız var diyin de anlıyalım.
    Ne yani espiri olsun diye Galatasarayın g harfi yerine 6 yazdık al sana 7 günlük ceza denir mi?
    Galatasarıyı 6-0 yenmiştik ve bunu Futbol fedarasyonu tescillemiş bulunuyor, isterseniz bunun için de 7 günlük ceza verin.
    Ayıptır yaptığınız.
    Ve şampiyon olduk, hemde 17. şampiyonluk, isterseniz bunun içinde 17 gün ceza verin.
    Sayın form yöneticileri, lütfen bu kadar Fenerbahce düşmanlığı yapmayın, Bizi sevmiyor olabilirsiniz, peki niye Fenerbahce Form sayfası açtınız, kapatın gitsin.
    Ne yaptık yani, Galatasaraya küfür mü ettik. Hakemleri mi satın aldık? Federasyonda dayımız mı var?
    Önceki Taraftar formlarında da söylediğim gibi, Galatasarat uefa kupasını aldığı zaman, elimde Galatasaray bayrağıyla tur atıyordum, benim için Ülke sınırları dışında yapılan tüm maçlardaki kulüplerimiz MİLLİ TAKIM'dır.

renktaş sni tebrik ediyorum işte Fenerbahçe'li kardeşim... bn İslam ÇUPİ'nin tam metnini forumda paylaştım diye ceza almıştım ama bz Fenerliyiz Ulusoy'undan Alayına kadar baş ettik ve edeceğiz bekle bizi 4.yıldız ^^

yine de gururla yazıyorum.ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ^!!!!

Turkiye'de, Fenerbahce Cumhuriyeti sağlıklı başarılı ve ilkse bu ülkede her
    şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler, parakendeci ve toptancıların
    tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar meyhaneler fuldur.
    Stadlar Turkiye'nin her vilayetinde lebaleptir. Fenerbahçe gittiği her kente
    kendi ile birlikte büyük bereketini götürür, i...ler diye uğurlanmasına rağmen.
    Fenerbahce Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Turkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk
    yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra
    yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur.Fenerbahce büyüklüğü ne şampiyonluk
    büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,
    adı KONAMAZ... " İslam ÇUPİ

• hepsi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.