rıdvan iyi oyuncuydu ama bi türlü istikrar yakalayamadı ya bi insan bu kadar mı sakatladır çöpten adamdı sanki dokunsalar sakatlanıyodu lefteri dedem anlatırdı (piskopat fenerliydi Allah Rahmet Eylesin) onu öyle geçiyo fırtına gibi bi ordan bi burdan falanda filan ben hiç seyretmedim tabi maçları bazen FB tv de nostalji kuşağında rastlıyorum attığı gollere felan halit kıvanç anlatıyo lefter vurduu vee 90 na
valla ben de 23 yaşında oldugum için eskileri bilemem. Ama rıdvan zamanını hatırlıyorum. küçükken arkadaşlarım oyuncaklarıyla oynarken ben maçları tv izler ve radyoda dinlerdim. Rıdavn ve aykut arasında kaldım.
Moldovan cok severdim adami yafff
ben galatasaraylıyım ama
rıdvanı tek geçerim
RIDVAN DİLMEN
seyrettiğim rıdvan dilmen
seyretmediğim zeki rıza sporel türkiyenin gelmiş geçmiş en büyüğü kariyere ve anlatılana bakılırsa ve lefter onunda hakkını yememek lazım..
Rıdvan gibi bir yetenek dünyada sayılı aslında...
Ama sakatlıklar yakasını bırakmamış...
Ben eski maçlarına bakıyorum Hele Yunan_türkiye milli maçı var bi aman Yarabbi bu insanmıdır dedim,hayatımda bir Ronaldodan öyle hareketler gördüm bi de Rıdvandan. O da Ronaldonun gençlik zamanları. Adam şanssız belki de şimdi Türkiyeden bir Pele bir Maradona çıkacaktı...
rıdvan deli gibi koşardı sonra birden bire durardı fakat onu yakalamaya çaılışan adamlar pazara alışverişe giderdi rıdvan çok iyiydi fakat sakatlıklar onu rahat bırakmadıhele galatasaray macında yine gole giderken yusuf arkadan sakatlamıştı onu zaten ondan sonrada kendini toparlıyamadı adam jübile macında bile gol atmıştı vansporu 2.liğde 0 puanla son sıradayken alıp şampiyon yapıp 1.liğe çıkardı ayrıca fenerbahcede yenilmeden teknik direktörlük görevine son verildi
quote:
Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT
rıdvan iyi oyuncuydu ama bi türlü istikrar yakalayamadı ya bi insan bu kadar mı sakatladır çöpten adamdı sanki dokunsalar sakatlanıyodu lefteri dedem anlatırdı (piskopat fenerliydi Allah Rahmet Eylesin) onu öyle geçiyo fırtına gibi bi ordan bi burdan falanda filan ben hiç seyretmedim tabi maçları bazen FB tv de nostalji kuşağında rastlıyorum attığı gollere felan halit kıvanç anlatıyo lefter vurduu vee 90 na
RIDVAN ISTIKRARI YAKALAYAMADI DIYOSUNDA ADAM 3 OYUNCUYU CALIMLAYIP 4 . OYUNCUYU CALIM ATARKEN FAUL YAPIYOLARDI ONUN GIBI BIR YETENEĞİ DURDURMANIN BAŞKA YOLU YOKTU ÇÜNKÜ RIDVANIN SAKATLANMASININ NEDENLERI ONUN USTUN YETENEKLERINDEN DOLAYIYDI AMA GENEDE GAYET BAŞARILIYDI
lefter,can bartu
Rıdvan kendine bakmadığı için bünyesi güçsüz olduğu için çabuk sakatlanıyordu. arkadaşlar anlatıyor adam maça yarımsaat kala köfte ekmek söyler yermiş.,öle maça çıkarmış...hatunlarlada arası baya iyiymiş birde onu durduramayıp faul yapaanların etkisi büyük tabiki...
İzleyebildiklerimin içerisinde Rıdvan gerçekten en iyiysi ama yinede Lefter ve Zeki babaların yeri başka
c.c okocha
jübilesinde gol atan bi rıdvan'ı (bursaspor'a 5.dk da kafa ile atmıştı) bir de Franz Beckenbauer'i (kendi kalesine atmış) bilirim
Toni Schumacher
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
Rıdvan kendine bakmadığı için bünyesi güçsüz olduğu için çabuk sakatlanıyordu. arkadaşlar anlatıyor adam maça yarımsaat kala köfte ekmek söyler yermiş.,öle maça çıkarmış...hatunlarlada arası baya iyiymiş birde onu durduramayıp faul yapaanların etkisi büyük tabiki...
dediğin doğru ama Rıdvan'ı ameliyet eden doktorlar sakattı... Şurdan biliyorum ayak bileğim kırıldığında o zamanın futbolcu doktorlarından olan Levent K. ve Bülent Z. gittim ameliyat gerekmeyen bir durumdu röntgenleri Ankara'daki tanıdıklarımıza yolladık hocalarına sormuşlar ameliyat gerekmez demişler.. Sonunda Erdoğan K.'a gittim ve sıkı kontrollerden sonra iyileştim.. Yukarıda isimlerini yazdığım 2 doktorun Rıdvan ile ameliyathanede resimleri mevcut idi... Zaten bir tv. programında kendisi de dile getirmişti.. Yazık ettiler adama yahu...
Konu başlığı ile ilgili olarak kesinlikle LEFTER.
quote:
Orjinalden alıntı: oct
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
dediğin doğru ama Rıdvan'ı ameliyet eden doktorlar sakattı... Şurdan biliyorum ayak bileğim kırıldığında o zamanın futbolcu doktorlarından olan Levent K. ve Bülent Z. gittim ameliyat gerekmeyen bir durumdu röntgenleri Ankara'daki tanıdıklarımıza yolladık hocalarına sormuşlar ameliyat gerekmez demişler.. Sonunda Erdoğan K.'a gittim ve sıkı kontrollerden sonra iyileştim.. Yukarıda isimlerini yazdığım 2 doktorun Rıdvan ile ameliyathanede resimleri mevcut idi... Zaten bir tv. programında kendisi de dile getirmişti.. Yazık ettiler adama yahu...
Konu başlığı ile ilgili olarak kesinlikle LEFTER.
B.Zeren Türkiyenin en iyi diz cerrahlarından biridir ön çapraz ameliyatlarındada bir o birde Burhan Uslu derim Bi arkadaşta yusuf sakatladı diyo ama zannedersem Trabzon maçı yesiç in arkadan darbesiydi söylentilere göre sakat dizle halı sahada oynarmış iyileşmeden
Bende çok iyi hatırlıyorum Yesiç'in darbesiyle sakatlandığını,3-2 falan almış olmalıyız maçıda hatta