quote:Orijinalden alıntı: KeN()ewet gs de iyi de FB-BJK maçını unutmayalım fb iyiydi BJK yendi...Atamaz eger fener gol yerse salak defansı kendi kalesine atar
quote:Orijinalden alıntı: Volkan.Atamaz eger fener gol yerse salak defansı kendi kalesine atarAlıntıları Göster ya ben şunu anlamıyorum bu fenerde selçuk'dan başka adam yokmu bu takım selçukla bırşey yapamaz azdah onun yüzünden gol yiyordu
quote:Orijinalden alıntı: Koray08ya ben şunu anlamıyorum bu fenerde selçuk'dan başka adam yokmu bu takım selçukla bırşey yapamaz azdah onun yüzünden gol yiyorduAlıntıları Göster YOK ABİ DENİZ MAL OLANI
quote:Orijinalden alıntı: MaDCeZiRYOK ABİ DENİZ MAL OLANIAlıntıları Göster Bende bi fenerli olarak 5-1 çok fena koydu bana, intikam almak lazım.
quote:Orijinalden alıntı: tagan88Bende bi fenerli olarak 5-1 çok fena koydu bana, intikam almak lazım.Alıntıları Göster berabere bitse de olur
quote:Orijinalden alıntı: tagan88Bende bi fenerli olarak 5-1 çok fena koydu bana, intikam almak lazım.Alıntıları Göster fenerbahçe 1-0 GS
quote:Orijinalden alıntı: ilker.dnobreAlıntıları Göster a........ k.... bhu kadar abi galatasarayın bittiği andır bu
quote:Orijinalden alıntı: kinglionfenerbahçe 1-0 GSAlıntıları Göster nobreee nobre nobre nobre marsiyo nobreeeeeee [;
quote:Orijinalden alıntı: MaDCeZiRnobreee nobre nobre nobre marsiyo nobreeeeeee [;Alıntıları Göster şampiyonuz abi bende berabere olsun isterdim ama
quote:Orijinalden alıntı: MaDCeZiRşampiyonuz abi bende berabere olsun isterdim amaAlıntıları Göster TRABZONSPOR 1-0 samsun trabzon ikinci
quote:Orijinalden alıntı: kinglionTRABZONSPOR 1-0 samsun trabzon ikinci Alıntıları Göster Trabzon 2-0 merhaba şampiyonlar ligi
quote:Orijinalden alıntı: EndoplazmikredikulumTrabzon 2-0 merhaba şampiyonlar ligiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum Trabzon 2-0 merhaba şampiyonlar ligi 2. tur ön elemesi
quote:Orijinalden alıntı: SPaCeLoRDquote:Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum Trabzon 2-0 merhaba şampiyonlar ligi 2. tur ön elemesi Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD quote:Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum Trabzon 2-0 merhaba şampiyonlar ligi 2. tur ön elemesi olsun be hiç yoktan iyidir
quote:Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulumquote:Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD quote:Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum Trabzon 2-0 merhaba şampiyonlar ligi 2. tur ön elemesi olsun be hiç yoktan iyidirAlıntıları Göster Trabzonspor bir gol daha attı ve durumu 2-0 getirdi... Aslanlar oldu kedi... Herkes haddini bilecek... Şampiyonu alkışlayın
quote:Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulumquote:Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD quote:Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum Trabzon 2-0 merhaba şampiyonlar ligi 2. tur ön elemesi olsun be hiç yoktan iyidirAlıntıları Göster ŞAMPİYON FB
quote:Orijinalden alıntı: MaDCeZiRkeşke gs gitseydi(fenerliyim)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MaD-CeZiR keşke gs gitseydi(fenerliyim) yok abi yok, gs bu kafayla hiç bi yere gitmesin. bu naıs bi takım bu nası bi yönetim bu nası bi teknik direktör yahu... uefa nın ilk turunda elensinler de görsünler dünya kaç bucak. akılları başına gelir belki....!!!!