Takviye gelmedigi sürece bu takım 4-3-1-2 oynayamaz
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Zico takımı 4-4-2 oynayatacakmış.
Bu duruma göre benim kadrom
Benim kadrom daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: muratcorpse
Zico'nun kuracagi en iyi kadro bana göre RÜŞTÜ
ONDER S.CAMPBELL<ALINIRSA< LUCİANO UGUR BORAL
APPIAH MEHMET AURELIO TUMER
ALEX
ANELKA TUNCAY
YEDEKLER: SÜPER YEDEK SEMİH MEHMET YOZGATLI SERVET VOLKAN SELÇUK ZAFER CAN ARAT OLCAN ADİN ÜMİT ÖZAT 9 TANE YEDEK OLDU AMA KADRO SUPER OLUCAK. CAMPBELL TRANSFERİ MUTLAKA OLMALİ.BASKA TRANSFEREDE GEREK YOK.
kardes ya ilk onbir campbell ile 12 kisi olmus sanki?campbellin yerine önder mi demek istedin orda?
quote:
Orjinalden alıntı: utku84
quote:
ALEX
ANELKA TUNCAY
YEDEKLER: SÜPER YEDEK SEMİH MEHMET YOZGATLI SERVET VOLKAN SELÇUK ZAFER CAN ARAT OLCAN ADİN ÜMİT ÖZAT 9 TANE YEDEK OLDU AMA KADRO SUPER OLUCAK. CAMPBELL TRANSFERİ MUTLAKA OLMALİ.BASKA TRANSFEREDE GEREK YOK.
kardes ya ilk onbir campbell ile 12 kisi olmus sanki?campbellin yerine önder mi demek istedin orda?
adam boşuna benim kadrom en iyisi demiyomuş, 12adamla heralde yeneriz herkesi
quote:
Orjinalden alıntı: r7brtpires
quote:
Orjinalden alıntı: utku84
quote:
ALEX
ANELKA TUNCAY
adam boşuna benim kadrom en iyisi demiyomuş, 12adamla heralde yeneriz herkesi
Mehmet ve Aurelio aynı insanlar,bildiğiniz üzere aurelio T.C vatandaşlığı başvurusu yaptı ve Mehmet adını seçti.Zaten yedeklerde Mehmet Yozgat'lıyı yazmış arkadaş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme