quote:Orjinalden alıntı: Tunisat ya şu konuyu artık kilitleyin fb -porto maçından kaç gün geçti başka bi emriniz senin istemenle her konu kilitlenmiyor vay imzan güzel olmuş nerden aldın?
quote:Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT quote:Orjinalden alıntı: Tunisat ya şu konuyu artık kilitleyin fb -porto maçından kaç gün geçti başka bi emriniz senin istemenle her konu kilitlenmiyor vay imzan güzel olmuş nerden aldın? kendimden
quote:Orijinalden alıntı: Winston El Mariac quote:Orjinalden alıntı: [DMC] quote:Orjinalden alıntı: Tunisat ya peki puan usulü oluyor dimi yani şu anda porto bizi 2-1 de yense 3-1 de yense aynı şey 3 puan kazandılar dimi doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yok vay be korsan değil crysis gibn
quote:Orijinalden alıntı: Spywonder Forumda gezinirken buldum, baya güldüm ya teker teker okumanızı tavsiye ederim ne gülüyon be sende fenerlisin ağlasana
quote:Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık quote:Orijinalden alıntı: Spywonder Forumda gezinirken buldum, baya güldüm ya teker teker okumanızı tavsiye ederim ne gülüyon be sende fenerlisin ağlasana Nick-mesaj uyumu