Şimdi Ara

FB TS İLE BERABERE KALIR FARK 8 OLUR VE.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Fenerbahçe bu sene deplasman takımı resmen. ben Fenerbahçe nin yine yeneceğini düşünüyorum. kolay kolay peşimizi bırakmaz

Fb yi takip etmediğin çok belli. 10 deplasman maçından sadece 3 tanesini kazanabildiler.

Kazandıkları 3 maçı da zor aldılar. Hepsinde geriye düşüp sonradan maçı çevirdiler.

Son kazandıkları Mersin maçın da berbat futbol oynadılar.

demekki sen iyi takip edememişsin ben haklı çıktım :) yine dediğim gibi kolay kolay peşimizi bırakmazlar ;)
  • 2-1 TS alır.Goller Bekir (KK) 2 tane atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

2-1 TS alır.Goller Bekir (KK) 2 tane atar.

Bence 0-3 Fener alır. Maçtan sonra uplarım
  • Tutturelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

quote:

Fenerbahçe bu sene deplasman takımı resmen. ben Fenerbahçe nin yine yeneceğini düşünüyorum. kolay kolay peşimizi bırakmaz

Fb yi takip etmediğin çok belli. 10 deplasman maçından sadece 3 tanesini kazanabildiler.

Kazandıkları 3 maçı da zor aldılar. Hepsinde geriye düşüp sonradan maçı çevirdiler.

Son kazandıkları Mersin maçın da berbat futbol oynadılar.

demekki sen iyi takip edememişsin ben haklı çıktım :) yine dediğim gibi kolay kolay peşimizi bırakmazlar ;)

Ben Fenerbahçe yenilir demedim ki? sen Fb resmen deplasman takımı oldu dedin.

11 deplasman maçından 4 ünü kazandılar neresi deplasman takımı oldu şimdi ?

Tek kolay kazandıkları deplasman bu oldu. Maçı izlediysen Bamba'nın iki hatası yüzünden maç bu hale geldi.

Fb bu ligdeki tek rakibimiz bunu sezon başından beri söylüyoruz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

bu arada şeytanın avukatlığını yapmayayım ama hakemlere dikkat etmek lazım bu maç.. lig tv nin ve federasyonun istemeyeceği en önemli şey puan farkının açılmaması biliyosunuz ki

• Ben fenerli arkadaşımla iddiaya girmiştim. Arkadaş TS den çekiniyordu ki "rahat ol" dedim, "nasılsa ts yi yeneceksiniz çünkü ts karşına Gs geldimi ölümüne savunma yapar ama Fb geldiğinde
    her tarafını açar. Özellikle kendi sahasında her tarafını açar ki kendini Fb ile aynı güçde sanıyor, seneye de fb yenecek,onsan sonraki sene de" dedim.. Adamı inandıramamıştım ama maçtan sonra
    inandı... Ligin son maçında karşılaştığımızda şu Fb ye karşı oynadıkları topu bize karşı oynamayacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.