Fc 25 Pro Club Oyuncusu arıyoruz
-
-
Merhaba hangi gün ve saatlerde oynuyorsunuz acaba?
-
Merhaba, her gün oynuyoruz hemen hemen. Genelde akşamları oynuyoruz
-
Merhaba hocam benide ekler misiniz. İsmim Arda yaş 44 fırsat buldukça gelirim görüşmek üzere
Psn: I-BJK-I EA hesap: Sirerturko
-
Merhaba. Yaş 32, çoğu akşam müsait olurum. Yakuli9077 profil adım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mryakuli -- 11 Ekim 2024; 15:21:53 > -
Özel mesaj atmama izin vermiyor site nedense. Yakuli veya Yakuli9077 olarak deneyebilir misiniz ? Xbox kullaniyorum bu arada. -
Hee tmm bende çıkmadı diyorum, psnden bakmıştım ea vermeniz lazım o zaman galiba hocam
-
mykpats olması lazım -
Bu arada psn var mı en azından sesli sohbete girmek için hocam. Gruptan konuşuyoruz çünkü
-
psn yok malesef. ea de grup oluşturulup konuşulabiliyor olmalı. degilse psn hesabı olusturup telefondan falan bağlanılabiliyor mu konusmaya ? -
Evet telefonda mobil app'den bağlaninca oluyor. Oyun içi sesten konuşmuyoruz valla çoğu arkadaş psnde
-
-
Hmm bilemedim ki hocam. Sesli sohbeti deneriz olmazsa
-
magrip39 ekleyin görüşelim.
-
Sesli şart değilse sizinle oynamak isterim.
-
Arkadaşlar yaşım 30 . Pro club modunda kanat veya stoper oynayabilen arkadaşları takımımıza beklerim. ligde mücadele ediyoruz pazar günü lig maçımız var .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X