Bildirim
FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (262. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Frankfurt çiğ çiğ yer bizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rakip aynktran frankfurt oldu. cok zor mac olacak cok. hucum hatlari bizim cocuklari hamur gibi yogurur sonra icine peynir koyup sigara boregine cevirir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Was für ein Duell! 😮 Eure Meinung zum Los?
#SGEuropa #UELdraw
Ben almanca bildiğim için sıkıntı olmuyor ama çevirmeyeceğim almanca öğrenirsiniz beli. -
viel glück jungs. es wird ein hartes spiel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 22 Şubat 2019; 16:0:3 >
-
Bu İnter'e birşey olmuş geriye düşünce bir anda öne geçmeler felan. -
Fio kalecısı sene sonunda bızde muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su forumda yaklaşık 4 yıldır belki daha fazladır takılıyorum ilk günden beri sapmayan değişiklik göstermeyen 2 şey var.
1- juventus nefretim
2-serie a hakemlerinin tamamına olan nefretim.
Çok şükür her sezonun ortalama 3-4 haftasında bir özellikle 2. Maddeden neden nefret ettiğim gözümün önüne bir kez daha geliyor.
Aksam 90+5. Dakikada hakemin vermiş olduğu penaltı bakın var olmasına ve pozisyonu 5 dakika izlemiş olmasına rağmen calabilmesi hakikaten hayret edilecek, utanılacak bütün emeklerin çöpe atılmasını sağlayacak türden bir penaltıydı.
La gazette hakeme 10 üzerinden 4 4,5 arası bir puan vermiş ki bu normal şartlarda bir hakemin 1 ay maç alamaması demek.
Sorun VAR'da değil. Aksine VAR olsada olmasada ligin lideri juventus olacaktı. Aynı puan farkıyla veya daha fazla. Sorun VAR'da izlediği halde kabak gibi pozisyonlarda yanlışta ısrar eden hakemlerde. VAR, hakemlerin çoğunun hata yapmadığını, organize ve kasıtlı biçimde amaca hizmet ettiğini belgeledi.
Ne kadar hocanın enough is enough artık git moduna girmiş olsam bile, dün akşam yaşanan rezillikten bir Serie A izleyecisi olarak utanç duydum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 25 Şubat 2019; 7:34:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
lafont cok iyi kaleci gelirse acaip mutlu olurum. potansiyel var cocukta.
akşam doğradılar sen hala lafonten diyorsunquote:
Orijinalden alıntı: Jersey Devil
lafont cok iyi kaleci gelirse acaip mutlu olurum. potansiyel var cocukta.
masal okumaya mı geldik? -
90+11 de nasıl gol olur ya bu nasıl bir uzatma
7 dakika verdi normalde.quote:
Orijinalden alıntı: spiritswithinn
90+11 de nasıl gol olur ya bu nasıl bir uzatma
90+5'te skandal penaltıyı çaldı.
5 dakika tv'den izledi
11'de gol oldu. -
romayı mabedimiz huseppe meatzaya gömersek ilk 4 çok rahat gibi duruor. napoli latzio ve juve maçları var tabi zor olarak amma latzioyu yenersek sıkıntı çıkacağını düşünmemekteyim neden diye soracak olursanız romanın da napoli latzio ve juventusla maçı var ortak maçlar alt alta birbirini götürür. 4 işlem ve 2 bilinmeyenli denklem gibisinden. ayrıyetten bizim latzio maçı içerdeyken romanınki away de. ek ek ek olarak SIPAletti kendisini bir çöp torbası misali kapı önüne koyan romaya bilenirse şampiyonlar ligi intere hayırlı uğurlu olsun. son olarak sözlerimi murat dalkılıcın harika eserinden bi nakarat paylaşarak bitirmek istiyorum. iyi sabahlar inter taraftarı. gerekirse hakemi de yeneriz kimsenin şüphesi olmasın.
Ne kadar güzel büyülü bir kokun var
Sen görmeden bir yel eser senden
Nasıl bir ses tonun var
Ne söylesen masal gelir La Fontaine'den
-
olmamış beğenmedim what about that van?quote:
Orijinalden alıntı: Jersey Devil
romayı mabedimiz huseppe meatzaya gömersek ilk 4 çok rahat gibi duruor. napoli latzio ve juve maçları var tabi zor olarak amma latzioyu yenersek sıkıntı çıkacağını düşünmemekteyim neden diye soracak olursanız romanın da napoli latzio ve juventusla maçı var ortak maçlar alt alta birbirini götürür. 4 işlem ve 2 bilinmeyenli denklem gibisinden. ayrıyetten bizim latzio maçı içerdeyken romanınki away de. ek ek ek olarak SIPAletti kendisini bir çöp torbası misali kapı önüne koyan romaya bilenirse şampiyonlar ligi intere hayırlı uğurlu olsun. son olarak sözlerimi murat dalkılıcın harika eserinden bi nakarat paylaşarak bitirmek istiyorum. iyi sabahlar inter taraftarı. gerekirse hakemi de yeneriz kimsenin şüphesi olmasın.
Ne kadar güzel büyülü bir kokun var
Sen görmeden bir yel eser senden
Nasıl bir ses tonun var
Ne söylesen masal gelir La Fontaine'den
Yağmurun kaldırımlara anlattığı bir masal gibi......
Kapalı perdeler arasından sızan bir tutam aydınlık
Siyah lacivert odamı ışıktan bir çizgiyle ikiye bölüyor.
Masamın üzerinde suyu tükenmiş eski bir vazo
Ve, içinde boynu bükük bir karanfil;
Ölüyor...
Masanın bir yanında ben ve demli çay kıvamında bir sevgin
Öbür yanda amblemin , forman ve karanfil gibi kokan atkın...
Bir çay sohbeti keyfinde sanki hasretin
Sana sevdamı anlatıyorum interim , şiirlerimle; sessiz
Yağmurun kaldırımlara anlattığı bir masal gibi....
Taşlara değince sıçrayan damlalardır inter sevgim
Sonra toprağa dökülüp akıyor,
O kaldırım kenarlarında bitiveren sarı papatyalar
Belki de onun için; yüzüme ne olursa olsun gülerek bakıyor...
Derken, bir deli rüzgar esiyor Inter'den bana doğru;
Olmayan saçları uçuyor gözüme gözüme,
Yıldızlar uçuşuyor, şarkılar uçuşuyor odamda,
Icardi dışındaki takım çırpınıyor kelebekler gibi,
Yüzümde pembe elma baharları açıyor,
Gözlerinde renk renk gökkuşakları...
Heybetin, beni deli edercesine yüzümü yalıyor,
Yastığımda bir triplete resmi..
Şimdi sana yine sevgimi anlatıyorum,
Yağmurun, kaldırımlara anlattığı bir masal gibi
Ve sen, benim takımım hep kaldırım taşları gibi dinleyeceksin,
Sözlerim, değdikçe taşlara, sıçrayıp akıp gidecek;
Masalın sonunu hiç bilemeyeceğiz...
O ışık çizgisi, loş odamı yine ikiye bölmüş
Ve masamın üzerinde susuz bir vazo
İçinde bir karanfil...Ölmüş...
-
Saldir inter okay lets go
Yanlis yere yazmisim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 25 Şubat 2019; 12:11:4 >
-
🗞 Napoli, Icardi'ye yıllık 9 milyon euro maaş ödemeye hazır. (Tancredi Palmeri)
ahhhhhhhh ! kalbim
Interi bırakanlar her zaman kaybetmiştir.
-Javier Zanetti -
yarın cagliari maçı ne olur beyler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X