Schalke yine şaşırttı.Daha farklıda olabilirmiş özeti izledimde şimdi ucuz yırtmış Inter. Raul hâla Raul...
Tesellimiz bu mükemmel gol "Stankovic"
Stankovicin attığı golü türkiyede antremanda bile atamayacak o kadar çok adam varki.
quote:
Orijinalden alıntı: muratsen87
bir italyan takımı kendi evinde maçı 2-1 den 2-5'e getiriyor, tarihte başka örneği yoktur sanırım
inter alışık bunlara bikaç sene önce arsenal yapmıştı aynı tarifeyi milanoda 1-5
Uzun zaman önce final Barcelona-Manchester United olur tahmininde bulunmuştum, bakalım olacak mı.
Barcelona-Real Madrid = Barcelona finale çıkar.
Chelsea-Manchester/Schalke = Manchester finale çıkar.
Final Barcelona-Manchester United olur.
Şimdi golleri izledim de, hazırlık maçında bile bu kadar laubali oynanmaz. Hele o son gol. O nasıl bir savunmadır. Adamlar yürüyerek gol yaptılar.
quote:
Orijinalden alıntı: feedthenet
quote:
bir italyan takımı kendi evinde maçı 2-1 den 2-5'e getiriyor, tarihte başka örneği yoktur sanırım
inter alışık bunlara bikaç sene önce arsenal yapmıştı aynı tarifeyi milanoda 1-5
Arsenal nere, Schalke nere kardeş. Arsenal ile Schalke aynı kefeye konulamaz bile.Bu kadar olmamalıydı
quote:
Orijinalden alıntı: feedthenet
quote:
Arsenal nere, Schalke nere kardeş. Arsenal ile Schalke aynı kefeye konulamaz bile.Bu kadar olmamalıydı
stankovic'in golünden sonra bir nevi "atın intikamı" oldu maç.
2-4 bitseydi en azından rövanşta Inter turu geçer derdik. çok çok zor ama imkânsız değil.
nevzat ekler misin beni de
quote:
Orijinalden alıntı: Normal İnsan
2-4 bitseydi en azından rövanşta Inter turu geçer derdik. çok çok zor ama imkânsız değil.
nevzat ekler misin beni de
Elimizden geleni yapacağız ne olursa olsun
Ekledim
Maçın özetini yeni izledim. J. Cesar gibi bir kalecinin olduğu kaleye 5 golün girmesini sağlayacak kadar kaliteli(!) bir savunma yapabildiği için Inter'i tebrik ediyorum.
Evet arkadaşlar takımımızın, Mourinhonun ayrılmasından itibaren ciddi bir düşüş yaşadığı ortada. Benitez zaten takıma istediği futbolu oynatamadı. Yerine gelen Leonardo ise takıma iyi bir hava yakaltmış gibi gözüktü. Oysa Leonardo ile takımın güveni biraz yerine geldi ve seri galibiyetler kazanmaya başladı gibi gözükse de takımdaki sorunlara kesin çözüm bulamadı.
Takımda çok ciddi bir disiplin sorunu var. Geçen yılki savunması tamamen iflas etmiş durumda. Tabi bunda Samuelin sakatlığını da gözardı etmemek lazım.
Aynı zamanda geçen yıl çift önliberolu sistemden bu yıl tek önliberolu sisteme geçildi. Ve DMC pozisyonunda Thiago motta oynarken CM pozisyonunda cambiasso oynuyor. Interin bu kadar çok gol yemesinin ve orta sahasının çabuk oyundan düşmesinin nedeni buradaki sorundan başlıyor. Thiago Motta mükemmel bir pas oyuncusu. ama çok yumuşak ve ısırgan, rakibe yapışan bir oyuncu bir oyuncu değil.Leonardonun onu önliberoda oynatma nedeninin topla daha iyi çıkabilmek, ileriye daha yi top taşımak için olduğunu düşünüyorum. Cambiasso ise tam tersine klasik bir dmc oyuncusu. Pas organizasyonları çok iyi olmamasına rağmen rakibe yapışan ısırgan bir oyuncu.CM oynadığı zaman orta alanda gezinmekten başka bir iş yapamıyor.
Böyle olunca rakip hücumcuları orta saha ile karşılaşmadan direk kaleye gidiyorlar. Aynı zamanda Interin hücumları da Sneijder ve Eto o üzerine yıkılıyor.
Bir parantez de zanettiye açmak istiyorum. Tamamdır, kaptanımızsın, yıllarca bu kulübe hizmet ettin bunlara kesinlikle sözümüz yok. Ama artık bırak be zanetti. Hiçbir şekilde hücuma katılamıyor, kondisyonu düşük, deparı yok, yaşı 37. Hele orta sahada oynadığı zaman tamamen savunmamız düşüyor. Gerçekten artık zamanı geldi, Inter ile zaten 5 kupayı kazandın. tadında bırak ki seni her zaman güzel yad edelim
Zanetti bıraktıktan sonra yeni kaptan kim olur sizce ?
Julio Cesar olur büyük ihtimal ama Cambiasso yada Sneijder olsun isterim ben aslında