"Ömer Faruk Beyaz yüksek ihtimalle Schalke 04'e transfer olacak. Hatta kulüp yetkililerinin transferi daha sezon başında bitirdiğini duydum." Buyursun gelsin daha 17 yaşında. Takım son zamanlarda çok fazla altyapı transferine önem veriyor,2 gün önce falan Genk'in altyapısından birini daha aldığımızı öğrendim. Böyle isimler geleceğimizi garanti alıcağından eminim. Mali krizden bizi böyle isimlerin kurtarıcağından eminim. Ömer Faruk doğru yere geldi,gelişmesi için her şey burada mevcut. |
FC Schalke 04 Taraftarları ⚒ Wir leben dich! ⚒ (35. sayfa)
-
-
Yüksek ihtimalle Huntelaar takıma geri dönüp futbolu burada bırakıcak.
-
Azıcık yaşlıquote:
Orijinalden alıntı: wirlebendichhYüksek ihtimalle Huntelaar takıma geri dönüp futbolu burada bırakıcak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: schmeiblak
Azıcık yaşlı
Alıntıları GösterEski Bayern'li Rafinha'nın ismi de bizimle geçiyor. Dede takımı olucaz bu gidişle
-
Huntelaar açıklandı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wirlebendichhHuntelaar açıklandı.
raul ne zaman açıklanır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: josrdrraul ne zaman açıklanır?
Alıntıları GösterKorona olmuş, haftaya Jurado ile beraber açıklanmasını bekliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wirlebendichhKorona olmuş, haftaya Jurado ile beraber açıklanmasını bekliyorum.
Alıntıları Göstereski günlerdeki gibi bebeğim, eski günlerdeki gibi
-
S04 XI v Köln: Fährmann, Becker, Ozan Kabak, Nastasic, Kolasinac, Stambouli, Raman, Suat Serdar, Harit, Uth, Hoppe.
Galibiyet şart.
-
Rangnick gelmiş. Beklenmedik derecede iyi hamle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kulübü kapayın artık
-
Rangnick reddetmiş. Reddetme nedeni olarak devam eden sözleşmeler, Schalkenin finansal durumu ve Latza transferi gösteriliyor.
-
Olm.shalke o kadrosuyla 2 ligten bile düşer amatör topçu hepsi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: gladyo38
Olm.shalke o kadrosuyla 2 ligten bile düşer amatör topçu hepsiGecenin 03.30'unda bir yerin kaşınmış galiba buraya gelmişsin. Profilini inceledim ciddiye alıncak birisi değilsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 30 Mart 2021; 23:49:15 > -
Forma sponsorumuz Gazprom ile olan sözleşmemizi 2025 yılına kadar uzattık. Küme düşerken en büyük korkum Gazprom gibi bir sponsoru kaybetmekti,çok şükür zor günümüzde de yanımızda olduklarını gösterdiler. Söylentilere göre eski antlaşmadan daha iyi bir gelir elde edicekmişiz. Tahminim yıllık 25 milyon euro civarı olabilir.
Rangnick bizi reddetti. Onun dışında şuan ismi geçen kimse yok. Yazın çok fazla hareketlilik olur birkaç iyi oyuncumuz kelepir fiyata ayrılabilir. Teknik ekip tamamen yenilenecek,altyapımız iyi olduğundan bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. Eskiden yaptığımız hataları şuan Gladbach yapıyor büyük ihtimal ileride kafalarını çok duvara vurucaklar.
Hatalarımızdan ders çıkarmamız gerektiği apaçık ortada. İleriki zamanlarda taraftarlar stada girdiğinde tepkileri çok sert ortaya koyacaktır. Buchta,bu işi başaramayacaksa yazın direk istifasını sunsun.
-
Peter Knäbel yeni sportif direktörümüz oldu.
-
@wirlebendichh Hocam, 8-10 milyon avroymuş.Önceden 20-25 milyon ve bonuslar varmiş. 30a variyormuş.Schalke eğer tekrar Bundesligaya çikarsa 18-20 milyon ve bonuslar olacakmiş.
Putin büyük Schalkeliymiş.
-
Evet gördüm ben de. İlk başta fan sayfaları daha iyi sözleşme dediler fakat sıkıntı değil, şu kadar kötü durumdayken bile harika para veriyorlar.
Gazprom ve Putin adamdır.
-
Schalkenin sorunu para değil zaten. Futbol akli.Schalkenin vasat seviciliği birakmasi lazim.Yeni sportif direktör gelmiş, fakat adami tanimiyorum. Vasat sevici olmamasini diliyorum. Yoksa Schalkenin işi ikinci ligde de zor olur.
Aslinda, küme düşmek Schalke için avantaj. Stuttgart, bu durumu geçen sene çok iyi kullandi.Mislintat faktörü önemli rol oynadi tabi ki.
Pandemiden sonra Bundesliga izlemeye başladim. Eskiden nadiren izlerdim. Stuttgart, Frankfurt, Wolfsburg(ileri hatti düz oyunculardan oluşşa da) ve Leipzig en iyi yönetilen takimlar.Hepsi de futbol akli olan, ortaya vizyon koymuş ve parayi iyi kullanan takimlar.Stuttgart, Hinkel, Hleb döneminden beri bana sempatik gelmiştir.O zamanlarda iyi futbol oynuyorlardi.Şimdi Mangala, Endo, Kalajdzic, Silas, Coulibaly, Sosa, Kobel var. Stoperler çöp olmasa daha üst siralari da zorlarlardi.Leipzig, ilginç takim.Kisa sürede nereden nerelere geldiler.Onlar da seyir zevki olan futbol oynuyorlar.Brobbeyle ve 2-3 doğru transferle seneye şampiyon olabilirler.Bundesligaya arzulanan rekabeti getirebilecek bir kulüb Leipzig. Çok hirslilar.3-4 senedir piyasadalar, şimdiden Dortmundu geçtiler.
Sportprobusiness diye bir site takip ediyorum. Bende orada gördüm ilk.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X