Şimdi Ara

Fc5 kasa civic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tip göreceli ama hb bagajı ile kesinlikle aile için daha elverişli. Arka koltuklrı yatırıp çamaşır bulalık makşnesi taşıdım mesela bu haftasonu.
    Cam tavan elektronik süspansiyon 11 adet hoparlör far yıkama yolcu koltuğu bel desteği kablosuz şarj siyah arka cam gibi farklar var hatırladığım kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schrödinger Kedisi kullanıcısına yanıt

• cqr52 C kullanıcısına yanıt
    11 hoparlör ses sisteminden memnun kalmayan acaba neyinden memnun kalmıyor merak ettim. acaba honda hangi marka ses sistemini kullanıyor

• Cant Let Go kullanıcısına yanıt
    Ses sistemi kötü değil, normal. Hyundai Tucson da daha kötü ses.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hangi marka ses sistemi kullanılmış peki bilginiz var mı?
  • Cant Let Go kullanıcısına yanıt
    Maalesef detaylı bilgim yok. Sadece birçok daha pahalı araçta daha kötü ses var onu biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cant Let Go

Ses sisteminiz nasıl hocam tatminkar düzeyde mi? Aracınız sedan sanırım lastiklerden anladım. Yerli üretim bridgestone takıyor sanırım. Hblerde michelin continental var sanırım. Yine de yanlış bilgi vermeyelim.
    Hem yüksek sesten hoşlanmadığım için hem de hastane bölgesinde yaşadığımdan arkadan gelen ambulansları duyabilmek için sesi fazla açmıyorum. Bu nedenle yüksek seste nasıl, bas vuruyor mu derseniz bilmiyorum. Ama dinlediğim kadarıyla radyodan gelen ses tabi çok iyi kalitede olmuyor ancak flaş bellekten dinlediğim zaman ses netliğinden memnun kalıyorum. Bu memnuniyet ses sisteminden ne beklediğinize göre değişir ama çok profesyonel bir ses beklemeyin derim.

Aynen aracım sedan siz hb alacaksanız zannediyorum ki bu kadar lastik sorunu yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 30 Haziran 2020; 23:49:27 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.