Forgetten temple yi tekrardan başlatsınlar daha iyi.Usko bunun gibisini her zaman yapıyor.Yakında delos uda kapatmaya kalkarlar.Usko fazla yaşamaz en fazla 2sene felan yaşar.
ya ayıp olcak ama fire drake herşeyin içine etti ... bitirdi yani sövüom şuan knightı burda
çok saçma bi konu düşünsenize zike kunt vs... 70 lvlden başlıcaklaar muahhah adm 80 lvl'a boşa kasmış olcak
keşke knight kapansada şu lanet oyundan kurtulsak
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf_1992
çok saçma bi konu düşünsenize zike kunt vs... 70 lvlden başlıcaklaar muahhah adm 80 lvl'a boşa kasmış olcak
hayatta gerı donmez onca kısı pre felan almıs kasmıs hayatta olmas
Kpanmış felan olay ama asıl önemli olan ne zaman düzelcek bi an önce düzelsin yaw hiç biş yapamıyorus ..
O Zaman bir düşün o kadar int cafelere gidenler pre alanlar ben geçen ay tekrardan başladım oyuna ve hiç bir bu kullanmadan 56 lvl oldum bu lvl ve bendede fazla kasanlar var ama herşey KnightEmpire ile başladı knightempirede skillbug çıktı civciv bile nova çakıyodu o zaman o kadar kişi 60 lvl oldu o zaman o tarihide geri alsınlar senin mantığınla buda olur
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme