Şimdi Ara

FearFroMe (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
28.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yarın pc geliyor inş.bende yarın kasacam çok güzel
    yarın lwl up olurmuyuz?
    62 olursak asas.a dönmezsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

ddye gerek olmadığı burda belirtmek isterim +6 chitin dd takanların hepsini yerde süründürüorum eğer alabilirsen 25 dd almanı tavsiye ederim yoksa pek bişi olmaz aslında ben ddye gerek olmadığınıda düşünüyorum ama neyse cz charı olucaksa başlıca gerekenler spear defans chitin bulabilirsen iyi olur, taliaları eksik etme spear axe clup sword dd bunlardan bulunsun yanında

eğer çok param var diyorsan ki sen yakında ticaretinle baya para yaparsın belt of dex çok ideal bir item 50 hp 8 dex gerçekten süper pendant olarakta bdn yada pp güzel olur yakında çok daha iyi bir charla karşımıza geliceğini biliyoruz

manesde DD 25 yok o yüzden +7 chitine talim olcak
    @ULtraV1olet knight empire dada yokdu DD 25 ler en eski haritada mevcuttu +6 DD ler

• quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

bu chara barkirra bulsak süper olacak.
    yarın pc geliyor inş.bende yarın kasacam çok güzel
    yarın lwl up olurmuyuz?
    62 olursak asas.a dönmezsen

İtem nerede assas olacaz ??

Yarın %90 level atlarız inşallah .. Görevleri sağlam yaparsan tabii ..
  • Güzel char hayırlı olsun güzel günlerde kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gene®ouS

Güzel char hayırlı olsun güzel günlerde kullan.

Eyvallah eksik olma .
  • beyler 10 gunu abartmayin 5 gunde 63 %30 kastim hemde hic exp quest yapmadan ama cok hizli kasmak emeginize yazik 28 gun pre varken ban ^^
  • süper ötesi 62 olur o gece 03:00 e kadar baya hızlı kastın diyebilirim özellikle diyorsan ben kasmıyorum hafta içi o zaman gayet hızlısın devam devam go 70

dex belt işe yaramz diyen arkaşa şöyle bir lafım war insanlar hpyi nerden arttırsam diye uğraşıo çünkü önemli 50 hp senin için önemsiz olabilir ama bi yerlere gelmek isteyenler nerden defans arttırsam nerden hp nerden mana arttırsam die uğraşıo bunuda burda belirteyim
  • Char daha 62 olamadı :((( %60 henüz .. Anahtar - Hop goblin - Invensıon - Doom soldier - Hell hound görevleri yapıldı , diğerleri aşırı derecedeki lag yüzünden henüz askıda . En kısa zamanda onları da yapacağım .. Kolaydan başlıyorm , şu anda dts görevi 200 de bitmek üzere .. Bitince %70 olacak . En kısa zamanda 62 olacağım , bu gece lag olmazsa 62 yim ;) Bugün biraz np kastım , 1170 atağım var , master değilim high class itemlarda weapon scroll basınca atack vermiyor , ama çok iyi adam kestiğim söylenebilir Archerın verdiği ks avantajıda cabası 5.5k np oldu , oda artacak ..
  • kardeşim zaten oyunculuğuna dencek bişi yoq.İtemlerinide fulledikmi tamamdır...
  • Şu şifreyi bulabilsem maneste 55 lvl okçum var beraber kasarız belki(tabi istersen ama bi de şifreyi bulabilsem...)Gayet hızlı kasıyorsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLueWoLf_TR -- 24 Şubat 2007; 18:35:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLueWoLf_TR

Şu şifreyi bulabilsem maneste 55 lvl okçum var beraber kasarız belki(tabi istersen ama bi de şifreyi bulabilsem...)Gayet hızlı kasıyorsun bu arada

Tabii neden olmasın .. Beklerim ..
  • Ben böyle kasanlara inanamıyorum bu kadar hızlı kasmak nasıl bu kadar kolay olabiliyor.Ben kendi priestimi 60 yapana kadar 2 yıl uğraştım boşa gitti iki yıl ama iki günder yarım saat oynayınca böyle oluyormuş.
  • bende 60 % 40ım 61 oliyim toplam 71m luk görevlerim duruyo 61 % 55 olarak başlicam oyuna gerisinide kasarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

bende 60 % 40ım 61 oliyim toplam 71m luk görevlerim duruyo 61 % 55 olarak başlicam oyuna gerisinide kasarız

Emin ol bu lagta o görevler acayip zor geliyor :S

Sabaha karşı saat 3 te lagın ne işi var ?? Dc oluyorum yatıyorum , hemde dts ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

bende 60 % 40ım 61 oliyim toplam 71m luk görevlerim duruyo 61 % 55 olarak başlicam oyuna gerisinide kasarız

Emin ol bu lagta o görevler acayip zor geliyor :S

Sabaha karşı saat 3 te lagın ne işi var ?? Dc oluyorum yatıyorum , hemde dts ye

Lagdan önce paaramun içn adam olmuyo exp kasamıoz m3 estlantta 2 kişi toplarsan iisin 59 % 97 den beri hiç ölmedim o ayrıaman nazar deymesinBide arkanda tanııdk varsa sağlam o görevler vız gelir bence tek sorun Non PremiuM !

Dünde TK kestik Potion of SouLhttp://img100.imageshack.us/my.php?image=tkbt5.jpg

• Başaramadım ...

Charı açarken hedefim 1 ay içinde , premium bitene kadar ( aslında patchler laglar dc ler vs. vs. premium süresi 25 güne kadar düşüyor) 62 olmaktı , başaramadım . K2 amacına ulaştı , premiumlu olduğum her Allah ' ın günü , bu charı kastığım her Allah ' ın günü lagdan dc den adam akıllı kasamadım , son günlerde sabaha karşı 3 ' te dts ye yatışım bardağı taşıran son damla olmuştu , zaten o vakitten bu yana charı ortağım kasıyor ..

Hayırlısı , 61 %75 de kaldı char .. Napalım bu kadarmış .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Başaramadım ...

Charı açarken hedefim 1 ay içinde , premium bitene kadar ( aslında patchler laglar dc ler vs. vs. premium süresi 25 güne kadar düşüyor) 62 olmaktı , başaramadım . K2 amacına ulaştı , premiumlu olduğum her Allah ' ın günü , bu charı kastığım her Allah ' ın günü lagdan dc den adam akıllı kasamadım , son günlerde sabaha karşı 3 ' te dts ye yatışım bardağı taşıran son damla olmuştu , zaten o vakitten bu yana charı ortağım kasıyor ..

Hayırlısı , 61 %75 de kaldı char .. Napalım bu kadarmış .

herşeyin hayırlısı
  • ii yoldasın umarım böyle dewam edersin
  • Supersin usta benimde bi zamanım olsa ahhh ahhh kasacamda anca gece 2 saat kasıyorum yeni başladım ben koya ama çok guzel bi oyun yazın her hafta birer 70lik kasıp yanına gelicem seni kesmeye :D(nasıl keseceksem:)
  • Charın qüzelmiş..İnş. Kısa zamanda 62 olursun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.