Şimdi Ara

FeaturePoints para yükleme nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben FeaturePointste 3000 puan topladım fakat nasıl bu parayı alacağımı bilmiyorum detaylı şekilde anlatabilirmisiniz ?Galiba paypal hesabı almam gerekli ama nasıl alacağımı bilmiyorum.
    1-Paypal hesabında kredi kartı numarası istiyor neden?
    2-Güvenli mi?
    3-Herhangi bi ücret ödemem gerekiyor mu?
    4-Kredi kartı numarası verdim diyelim daha sonra nasıl kullanabilirim bu parayı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 167349167349

Selam arkadaşlar ben FeaturePointste 3000 puan topladım fakat nasıl bu parayı alacağımı bilmiyorum detaylı şekilde anlatabilirmisiniz ?Galiba paypal hesabı almam gerekli ama nasıl alacağımı bilmiyorum.
    1-Paypal hesabında kredi kartı numarası istiyor neden?
    2-Güvenli mi?
    3-Herhangi bi ücret ödemem gerekiyor mu?
    4-Kredi kartı numarası verdim diyelim daha sonra nasıl kullanabilirim bu parayı?

1-Paypalın onaylı olması için bunu yazman gerekiyor.
    2-Güvenli
    3-Kredi kartı girince 3 lira çekiyor karttan ve hesabına 3 lira atıyor.bir de ekstradan 1 dolar çekiyor galiba.tam hatırlayamadım.
    4-bu parayı bankamatik hesabına atabilirsin.bankamatik kartında komisyon almıyor fakat kredi kartına atarsan 7,5 tl komisyon alıyor. gittigidiyorda da kullanabiliyormuşsun sanırım ama ben hiç kullanmadım.Ben para da hiç çekmedim:) hesaba atarsan parayı 4-5 günde falan geliyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Paypal onayli olmasi gerekmiyor. Bizim onaysiz catir catir kullaniyoruz.

• Peki şimdi ben ne yapmalıyım para vermemek için üye olurken kredi kartını istedi vedim diyelim sonra?
    1-Parayı nakit alabilecek miyim
    2-Karttan kaç para gidecek ve bu tek seferlik mi?
    3-Karttan sonra ne olacak hesap numarası mı isteyecek?

• Bankamatik kartini yazsam onayli olur mu ? Yoksa illa kredi kartiyla mi onayli olur. Her turlu ucret kesilir mi ? Paypal İsim kart ismi uyacak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.