Şimdi Ara

Febi ön takım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Febide bulamadim, ona en yakin kalite delphi anlatiliyor onu alip takacagiz mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt

Fabrikanın taktiği orjinal ürünün kalitesi bambaşka

Örnegin fabrikanin taktigi sachs amortisor 10 yil gitse yan sanayi sachs max 3 yil

Vw Aracima genlesme kapagı alacaktim. 4 farkli yan sanayi kapak denedim . Hicbirisi yerine tam oturmadi. Birtane idareten aldim araba hemen 5 km yol alsan fan açmaya basladi.

Gittim çikma kapak taktim tam oldu , sorunsuz. Fan açmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 11 Mart 2024; 20:19:3 >
  • LaNDaR L kullanıcısına yanıt

Ford çıkmacisina gidin , orada ürünleri elle test edip orjinal çikmalarıni alin. Boşluk olmasın elle anlaşilir.

En güzeli , ben aracimda orjinal çikma parça kullanilirim devamli. Yan sanayiler tirt.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

hocam doğru mu anladım emin olmak için tekrar soruyorum,

fabrika üretimi sırasında takılan parçanın, sonradan takılan araç marka logolu orijinal üründen daha iyi olduğunu mu söylüyorsunuz yoksa bunların aynı kalitede olduğunu, o üreticinin marka logosuz parçasından mı daha iyi olduğunu söylüyorsunuz? yani örnek veriyorum renault orijinal mais hava filtresinin üreticisi purflux. renault mais logolu ürün, aynı modelin renault marka logosuz purflux adı altında satılan üründen daha mı kaliteli oluyor? Birebir aynı ürünlerin araç marka logosuz hali diye biliyorum çünkü.

yani sizin örnekte vw genleşme kapağı üreticisi mahle diyelim, siz gidip mahle aldınız ve uymadı mı? yoksa mahle yerine febi vs. aldınız da olmadı mı diyorsunuz?

• facepunchS F kullanıcısına yanıt

Fabrikanın üretim esnasında taktığı orjinal parça > yetkili serviste satılan orjinal > oem parça üreticinin logosuz ürünü > oem olmayan diğer dandik yan sanayiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 12 Mart 2024; 20:53:6 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.