Ben adam öldürmeyi bırak stadda küfür etmeyi bile tasvip etmiyorum.Küfreden adam öldüren veya yaralayan Fenerli olsa ne Beşiktaşlı Malatyalı olsa ne? Ölen veya yaralanan insan takım değiştirince farklı mı oluyor? Ortada böyle birşey varsa cezalandırmalı.Neyse gereken yaparsın.Ceza verilmesi gerekiyorda verilmiyorsa yönetimin hatasıdır ki zaten yönetimi eleştirdiğimizde neye ceza verip neye vermediğini söylüyoruz.Beşiktaş bu yüzden ceza aldı bizimde almamız gerekir.Bunda objektiviteden çok insanlık önemlidir.
fener stadında sezon başından beri yaşanan olaylar artık ayuka çıkarken bizden bahsetmen biraz garibime gitti birazda yadırgadım. ondandır bu tepkim. tek isteğimiz sadece ölesiye değil doyasıya takımımızı desteklemek. kimse bu sebepten hayatını kaybetmemeli. insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
ama tekrar sölemeden edemicem. değil sezon başından beri değil yaklaşık üç sezondur beşiktaş stadında yaşanan üzücü olaylar bir elin parmaklarını geçmez iken biz haddinden fazla ceza aldık. elbetteki ceza gerekli ama adalet de gerekli.
biz de adaleti arıyoruz farkındaysan.Adil olsunlar diye yırtınıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
biz de adaleti arıyoruz farkındaysan.Adil olsunlar diye yırtınıyoruz
iide hocam adalet sağlanırken bize verilen cezalara göre hareket edilirse yani bir nevi içtihati birleştirme şeklinde davranılırsa (bilen bilir) yani sözün kısası bize verilen cezalar kıstas alınırsa o zaman bu ülkede kimse kendi sahasında doğru düzgün bir maç bile oynayamaz.
durum bukadar nettir. o sebeple yatın kalkın halinize dua edin. saygılar.
ben cezalar size göre ayarlansın demiyorum.Kitapta kural neyse o uygulansın ama herkese eşit uygulansın.
Fenerbahçe'ye verilen haksız saha kapatmalar seyircisiz oynamalar unutulmasın.Özellikle bu sezon Gs maçından 3 maç ceza aldık.Bu adil miydi ?
oda olmuyor işte güzel kardeşim. olayın içinde olay var malesef. Atatürkün gençliğe hitabesinde bir bölüm var bilirsin. der ki; "memleket dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içerisinde bulunabilirler. hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini müstevlilerimizin (düşmanlarımızın) siyasi emelleri ile tevhit (birleştirme) edebilirler." tff açısından da olay tam olarak budur diyebilirz. keşke sadece tff açısından olsaydı. siyasi mesajımızıda verdik.
Bu sene fenerlilere ne oldu anlamadım, hep kendi aralarında kavga,bıçaklama vs.
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Bu sene fenerlilere ne oldu anlamadım, hep kendi aralarında kavga,bıçaklama vs.
Stadda deri koltuğa oturma savaşı var.Bu yüzden arbede çıkıyo
quote:
Orjinalden alıntı: marcopasa
Fenerbahçe'ye verilen haksız saha kapatmalar seyircisiz oynamalar unutulmasın.Özellikle bu sezon Gs maçından 3 maç ceza aldık.Bu adil miydi ?
ahh yazıkkk doğru adil değil 3maç. saha kapamanın cezaı t.d ölmesi gerekiyor dimi yada mondragonun sağır olması lazımdı dimi bırakın bu işleri
atılan bıçaklar saplanmadıktan sonra ceza olmaz örn.Runje'ye fb'lilerin attığı bıçak
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: marcopasa
ahh yazıkkk doğru adil değil 3maç. saha kapamanın cezaı t.d ölmesi gerekiyor dimi yada mondragonun sağır olması lazımdı dimi bırakın bu işleri
hangi işte para var abi
tribün lideri sefanın yanında takılanlara para var alıyorlar beleş biletleri normal fiyatın üstünde satıyorlar sonra birbirine bıçak testere satır dönerle giriyorlar kardeş kardeşi bıçaklarmı yahu
her zaman söylüyorum bu reyting meseesi malum güçler bizim taraftarımızın fener gs kadar olmadığını düşünüyor ve hep onların şampiyon olmasını istiyorlar onlar şampiyon olsun ki gazeteleri satsın televizyonları izlensin mantık bu olunca biz ne zaman şampiyonluğa oynasak türlü ayak oyunları başlıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Saint_Eagle
senelerdir beşiktaşın her başarıyı yakaladığı dönemlerde önümüzü kesmek için yapılmadık şey bırkılmadı. adalettin terazisi nedense bir türlü bizden yana ağır basmadı bastırılmadı.
sezon başından beri trübünlerimizde istenmeyen görüntüler yaşadık. be ey ümmeti müslüm bunları kaçtanesi beşiktaş stadında yaşandı. küfür edildi diye beşiktaşa saha kapatma cezası veren pfdk ve federasyon sözüm size. bu videoda çarşının ve beşiktaş taraftarının size yanıtıdır.
Kedi biyerini görmüş yara sanmış die bi laf var ya, aynen size uyuyor.
diğer takımlar bunu yapıyorda bjk yapmıyo mu ? brakın bu işleri...
ve videolarınızı daha güncel tutun derim, ya da olay belli olsun ondan sonra videoya ekleyin.
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
her zaman söylüyorum bu reyting meseesi malum güçler bizim taraftarımızın fener gs kadar olmadığını düşünüyor ve hep onların şampiyon olmasını istiyorlar onlar şampiyon olsun ki gazeteleri satsın televizyonları izlensin mantık bu olunca biz ne zaman şampiyonluğa oynasak türlü ayak oyunları başlıyor.
siz şimdi şampiyonluğa koşuyorsunuzda ayak oyunları mı yapılıyor? buna sadece derim.
siz bizim gölgemizden bile korkarsınız kendi yöneticilerinizden bile yusuf yusuf sesleri gelmeye başladı.
quote:
Orjinalden alıntı: ChordSolo
quote:
siz şimdi şampiyonluğa koşuyorsunuzda ayak oyunları mı yapılıyor? buna sadece derim.
linkte "bizde sütten çıkmış akkaşık değiliz, bizde hatalı olduğumuzda ceza alıyoruz ama siz nie almıyorsunuz?" diyoruz zaten..
gözlük vereyim de tekrar oku..nereleri okudun anlamadım..
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
Kedi biyerini görmüş yara sanmış die bi laf var ya, aynen size uyuyor.
diğer takımlar bunu yapıyorda bjk yapmıyo mu ? brakın bu işleri...
ve videolarınızı daha güncel tutun derim, ya da olay belli olsun ondan sonra videoya ekleyin.
quote:
siz bizim gölgemizden bile korkarsınız kendi yöneticilerinizden bile yusuf yusuf sesleri gelmeye başladı.
quote:
Orjinalden alıntı: ChordSolo
quote:
bu nedir şimdi? "kendin pişir kendin ye" yahut "çevir gazı yanmasın" sanırım. sormayın çok korkuyoruz kulübünüz ve camianızdan...
valla şu kötü demirören yönetiminden, kötü ve oturmamış futbolumuzdan bile bu kadar korkup, Ali Koç açıklama yapıp beşiktaştan çekiniyoruz demişse..
beşiktaşımın ölü hali bile ne kadar korkutuyomuş rakiplerimizi.. gerçek büyüklük budur derim başka da bişi demem..
Çok büyüksünüzde mi hala futbolcuları yarıştırıyorsunuz?
Sayın büyük Beşiktaş takımının büyük taraftarı Soho söyler misin bugüne kadar kaç konu açıp "biz böyleyiz siz böylesiniz" demişiz.Kaç konu açıp" bizim takım böyle sizinki böyle , bizim başkan böyle sizinki böyle , bizim futbolcu böyle sizinki böyle " demişiz.Büyüklüğü bu şekilde mi görüyorsunuz? Biz bunları zamanında daha ilkokul çağında toptan anlamazken yapardık.Siz hala yapıyorsunuz.Burdaki farkı görmek çok mu zor?