20 martta fedora core 5 sürümünüde çıkardı.. böyle giderse birkaçyıl sonra bu sayılar artacak.. tabi sadece birkaç yıllık bir dağıtım olan fedora her yeni dağıtımda kendini yeniliyo.. daha başarılı ve yetenekli sistemler oluşturuyo.. ben sadece normal işlerimde ev kullanıcısı olarak ilgileniyorum..
ama daha çıktığı günden beri, fedora core bütün dağıtımlarını edindim, 1,2,3,4 dahil.. şimdi yeni çıkan bu sürümü de kurmak istiyorum.. ama gel görki kısıtlı (kotalı) internet ile indirmem bana çok pahalıya patlayacak.. 3,2 gb her gb başına 10 ytl dersek 32 lirayı sadce indirmek için telekoma vermek koyuyo...
nereden edinebilirim bu sürümü.. kahrolası kotalı internet.. önceden 256 ile sabırla beklerdik.. ama ucuzdu.. ahh ahhh
lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim..
www.linux34.com cd başı 2ytl ve ilgili bir arkadaş Erdoğan BİLGİCİ
www.linux34.com cd başı 2ytl ve ilgili bir arkadaş Erdoğan BİLGİCİ
oy oy oy cd başı 2 ytl işte paylaşım budur ben internetten indiriyom ve belirli kişilere ücretsiz postayla göndericem
hmmmmmmmm linux un parayla verilmesine tepki olarak isteyen herkese ücretsiz dağıtım yapılır.ayrıca microsoft tabanlı ve avrupada ki diğer işletim sistemlerinide dağıtıyorum.asıl paylaşım budur bir mail ve ev adresi tık evinizde cd ler.adresim cunior19@gmail.com msn canavardox@net.tr daha ne diyim e buyrun..