Şimdi Ara

Feeder ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
10.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Feedleyen kişiye feeder denir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 4 Ocak 2012; 20:18:44 >
  • Besleyen
  • rakibine devamlı olarak ölerek kasmasını sağlayan kişi
  • takımda çok fazla ölen karşı takıma çok gold verenlere deniyor örnek ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

takımda çok fazla ölen karşı takıma çok gold verenlere deniyor örnek ben

:D
  • Emziren, analık yapan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY NE KADAR TATLI LAN <3
    8 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    geçen ay açıldı
    QQ ne demek?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Besleyici.
  • Trollemeyin lan bi, düzgünce cevap verin. Karşı takıma çok ölen, karşı takımın sizden genel olarak daha fazla kasılmasını sağlayan kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Trollemeyin lan bi, düzgünce cevap verin. Karşı takıma çok ölen, karşı takımın sizden genel olarak daha fazla kasılmasını sağlayan kişi.

Eşşek kadar league of legends terimleri diye konu var oraya bakamıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

Trollemeyin lan bi, düzgünce cevap verin. Karşı takıma çok ölen, karşı takımın sizden genel olarak daha fazla kasılmasını sağlayan kişi.

Görmemiştir o ''eşşek'' gibi konuyu, ki görmediğinden konu açıyor büyük ihtimalle.
  • quote:

quote:

quote:

Görmemiştir o ''eşşek'' gibi konuyu, ki görmediğinden konu açıyor büyük ihtimalle.

Hocam bukadar yardımsever olursanız herşeyde yeni bir konu açarlar Arama butonu var yani feeder yazsa lol forumunda aratsa bulacak konuyu göremesede.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bukadar yardımsever olursanız herşeyde yeni bir konu açarlar Arama butonu var yani feeder yazsa lol forumunda aratsa bulacak konuyu göremesede.

Abi adam görmüştür görmemiştir kendi bileceği iş. Ben elimden geldiği kadar yardım ederim, eğer görüp de açıyorsa kendi bileceği iş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Abi adam görmüştür görmemiştir kendi bileceği iş. Ben elimden geldiği kadar yardım ederim, eğer görüp de açıyorsa kendi bileceği iş.

HellRazor champion tavsiye anakonuya pek dikkat etmiyordum, bi bakıyım bisi soran var mı diye girdim millete yardım etmeye herkese cvp vermeye calısıyorsun. Bundan sonra bende bos zamanlarımda o konuyla ilgilenmeye calısıcam. Bu forumdaki sayılı insanlardansın kolay gelsin.

• http://www.google.com.tr/search?sclient=psy-ab&hl=tr&biw=1920&bih=955&site=webhp&source=hp&q=league+of+legends+terim+site%3Aforum.donanimhaber.com
    1. link için "Feed" olarak geçer, 2. link için ise "Feeder" olarak.
    Yardımsever arkadaşlar biraz da önceden bu tarz şeyleri paylaşan insanların emeklerine saygı gösterirse fena olmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif_1991

HellRazor champion tavsiye anakonuya pek dikkat etmiyordum, bi bakıyım bisi soran var mı diye girdim millete yardım etmeye herkese cvp vermeye calısıyorsun. Bundan sonra bende bos zamanlarımda o konuyla ilgilenmeye calısıcam. Bu forumdaki sayılı insanlardansın kolay gelsin.

Teşekkür ederim.
  • tamam anladım :D
  • İyi bir şey değil.
  • yemlemek.Oyundaki kurtları filan besleyince feedlemiş oluyosun.
  • Bedava kill gibi bişey yani. Şimdi sen gittin 10 kere öldün bilerek, feeder olursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.