Şimdi Ara

Feeder yakın arkadaş )=

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın bir arkadaşım var bu arkadaşımla lole aynı zamanda başladık beni tökezlemeye başladı ( işi olduğu zaman ranked atmaya başladım)gerçek hayatta çok iyi bir arkadaşım ama feedliyor rankedlarda (kasti değil)sizce napmalıyım

edit:çok sevdiğim bir arkadaşım

• arkadaşlığını bitir
  • aqiratli96 kullanıcısına yanıt
    sert olmadımı be hocam severim arkadaşıda eli bu işe yatkın değil oynamak istemiyorum demekte olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChoseonOne

sert olmadımı be hocam severim arkadaşıda eli bu işe yatkın değil oynamak istemiyorum demekte olmuyo

o zaman ''qnq çok kötü oynuyosun git stream izle '' de başkasıyla duo gir onlar herhalde o da kendiyle oyun atmak istemediğini
  • quote:

ranked oynamayın arkadaşın gelince normale gir ben öyle yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swager

+1 Bende öyle yapıyorum. Rankede girelim derse bahane bul. Arkadaşlarımla her ranked girdiğimde yeniliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

quote:

+1 Bende öyle yapıyorum. Rankede girelim derse bahane bul. Arkadaşlarımla her ranked girdiğimde yeniliyorum

Alıntıları Göster
    Ondan daha iyiysen ona birşeyler öğretmeyi dene dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

quote:

Alıntıları Göster
    zebani olup kafese tık.
    ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
    em onu,kafasına kürekle vur
    ve ona deki ölmemek öldürmekden daha önemli.

• bende daha yenemedim aksi gibi hep bilgisayarda streamde izliyor nolcak bilmiyorum çocuğun hali
  • + sonsuz ölüyor ve kill almak yeterli diyor anlatmaya çalışıyorum ama nafile
  • ChoseonOne kullanıcısına yanıt
    eskiden arkadaşın gibi oynadığımdan dolayı bu öneriyi verdim arkadaşlarım her maçta 200 farmıma puding veriyorlardı böylecede farm yapmayı öğrendim.(niye verdimki bu örneği)
  • iyiymiş hocam düşünmekteyim şuan
  • quote:

iyiymiş hocam düşünmekteyim şuan
    bu arada alakasız ama sorıyım dedim bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp porfil fotoğrafını nasıl değiştiririz malumunuz forumda yeniyim biri ss atabilirmi kaladım böyle

• quote:

bu arada alakasız ama sorıyım dedim bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp porfil fotoğrafını nasıl değiştiririz malumunuz forumda yeniyim biri ss atabilirmi kaladım böyle

SS'e falan gerek yok. Sayfanın en üstünde Ayarlar var. Fareni onun üzerine getir Profil Ayarlarına tıkla. Açılan sayfada Avatar bölmesine gir. Orada 3 seçenek var. Sana uyanı seç.

Arkadaş konusuna gelince de ona bunun Dota olmadığını kill alsanda öldüğün zaman adamda kalan paranın geri gelmediğini söyle. Eğer hala kill almam yeterli diyorsa o öldüğünde aynı şekilde rakip takımın kill aldığını ve öne geçtiklerini söyle. Hala ısrarla ölmesinin problem olmadığını söylüyorsa ranked oynayamayacağınızı söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

SS'e falan gerek yok. Sayfanın en üstünde Ayarlar var. Fareni onun üzerine getir Profil Ayarlarına tıkla. Açılan sayfada Avatar bölmesine gir. Orada 3 seçenek var. Sana uyanı seç.

Arkadaş konusuna gelince de ona bunun Dota olmadığını kill alsanda öldüğün zaman adamda kalan paranın geri gelmediğini söyle. Eğer hala kill almam yeterli diyorsa o öldüğünde aynı şekilde rakip takımın kill aldığını ve öne geçtiklerini söyle. Hala ısrarla ölmesinin problem olmadığını söylüyorsa ranked oynayamayacağınızı söyleyin.

Alıntıları Göster
    cekilise katılmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: blca

eskiden arkadaşın gibi oynadığımdan dolayı bu öneriyi verdim arkadaşlarım her maçta 200 farmıma puding veriyorlardı böylecede farm yapmayı öğrendim.(niye verdimki bu örneği)

ahahah haykırdım
  • quote:

+ sonsuz ölüyor ve kill almak yeterli diyor anlatmaya çalışıyorum ama nafile

seni olduren de kill alıyor onada yeterli de qnq
  • quote:

Good job
  • quote:

• quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.