Şimdi Ara

////FeeL hurricane 2 mod\\\\[Su Soğutma EkLenDi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kasanın içini boyamasaydın diğer uv parçalar turuncu rengin içinde kaybolmacaktı, bence o şekilde çok daha güzel olurdu. kablo sarma kitleri de yakışmış. ancak plexideki o logo kapatıyor manzarayı
  • tşk ederim evt lazım bi seninki gibi zalman 9500 led ama kısmet deil :D
    ama bir işlemci fanı şart oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: byanti

tşk ederim evt lazım bi seninki gibi zalman 9500 led ama kısmet deil :D
    ama bir işlemci fanı şart oldu

kısmetin yok, belki bugün elindeydi
    neonların açma kapama düğmesini nereye koydun fotolarda görünmüyor
  • işte burda
     ////FeeL hurricane 2 mod\\\\[Su Soğutma EkLenDi]

• valla güzel çalışma. ama bence ön panele de bir giriş derim.
    plexi de neden fanları iptal ettin. onlar önemliydi o kasa için. ısı artabilir söyleyim.
    kumlamayı iyi yapmışlar ama yeri tam ortalı olmamış.
    ön panel için de bence ızgarayı ön motor fanını ve ortasını birbirine kontros renklerde boyamalısın. harika olur. ayrıca onlara uygun olarak da boş 5.5 luk disc sürücü kapaklarını da boya bence. hatta oralara bir iki logo vs bişiler daha süsleyebilirsin.

kolay gelsin
  • tşk ederim plexy deki fanlar ses cıkırıyo ve görüntüyü cok kapatıyo mümkün olduğunca orjinalliğini bozmamaya calısıryorum ;)
  • ÇOK GÜZEL OLMUŞ
  • saolasın kardes
  • çok güsel olmuş eline sağlık şu sprey işi kafamı karıştırdı ben nalbura sprey için uv mi dicem bunun açılımı ne ayrıca boya attıktan sora vernik çaktınmı bi yardım etsen bende boyicamda
  • harika olmuş byanti. ellerine sağlık. şu finaller bitsin, iznin olursa 1 2 şey danışıcam sana.
  • olur her zman elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _cisse_

çok güsel olmuş eline sağlık şu sprey işi kafamı karıştırdı ben nalbura sprey için uv mi dicem bunun açılımı ne ayrıca boya attıktan sora vernik çaktınmı bi yardım etsen bende boyicamda

UV : Ultra Violet (ultra viyole) kelimelerinin baş harflerini temsil eder. Uv özelliği olan boyalar uv ışıklarda parlama özelliğine sahiptir. Uv ışıklar ortamı normal ışıklar gibi aydınlatmaz. ancak etraftaki uv ye duyarlı nesnelerden yansıyan ışıklarla aydınlık görünür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _cisse_

çok güsel olmuş eline sağlık şu sprey işi kafamı karıştırdı ben nalbura sprey için uv mi dicem bunun açılımı ne ayrıca boya attıktan sora vernik çaktınmı bi yardım etsen bende boyicamda

boyadıktan sora resmini koysana kanka
  • metalik yeşil yapsaydın bence daha iyi dururdu
  • böyle denk geldi ;) turuncu rengi severim
  • plexi kumlama çok hoş olmuş... ama çubukları bence kötü yerleştirmişsinn..

buarada bence.. turuncu renk hiç iyi olmuuyo.. ama ellerine sağlı diyim.. güzel çalışmalar yine de..
    eme ğe saygı :D
  • saol tşk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: byanti

saol tşk ederim

kasan çok güzel olmuş ellerine sağlık sayenizde bende mod a başlayacam. İlk olarak kabloları toplamam lazım.Feel ın kendi psu su kasanın içi kablo çorbası gibi duruyo. Power supply dan gelen kabloları ne ile sardın? Kablo sarma kiti mi kullandın? Yoksa plaster la sarıp kendin mi boyadın?
  • firebal da satılan kablo toplama sarma kitiyle
  • big water 735 aldım Saolsun ADORECO nickli abimin sayesinde aldım Ona çok tşk ediyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.