Şimdi Ara

Feel2+tagan 580watt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlısıyla bi işe başlasam ilk işim bilgisayar almak alacağım sistem amd3500 epox ultra veya abit fatality sata 2 destekil hdd msi 7800gt(işte bunu alabilirsem çok iyi olacak)2gb twinmos 40 mhz ram olay şu farkettiğiniz üzre bu sistem biraz tehlikeli ben feel kasaların görünüşüne hastayım ama psu konusunda ciddi şüphelerim var tagandan canavar gibi bi psu alsam bu ikili iyi olur mu sistemi tehlikeye atmak istemiyorum

• Kardeş kesinlikle kasanın içindeki powerı kullanmada çünkü ben kulandım Abit fatal1ty aa8xe güzelim anakartı yaktım. Şimdi enermax power aldım çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. İnsan bu powerı kullanınca makinasının güvende olduğunu anlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: THE_ONE06

Kardeş kesinlikle kasanın içindeki powerı kullanmada çünkü ben kulandım Abit fatal1ty aa8xe güzelim anakartı yaktım. Şimdi enermax power aldım çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. İnsan bu powerı kullanınca makinasının güvende olduğunu anlıyor

evet feel iidirde psu su yaramaz...enermax iidir.vede tuzludurda..
  • Alacağım bilgisayar yeterince tuzlu zaten güvenlik benim için önemli battı fish yan going
  • al o zaman bi enermax bitir işi...
  • Bu arada amd 3500 güzel oc oluyomu fatality ihtimalim var çünkü
  • epox alma voltaj dalgalanması var kartta...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.