Şimdi Ara

# Feels Bar #

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir suredir forumu takip etmeyi birakmistim. Son bir kac aydir ise gun icinde online olmadan daha cok bakar hale geldim. Bir suredir de bir sey dikkatimi cekti ki bu konu beni cok endiselendirdi. Forumda gordugum kadariyla lise sonda universitede ya da is hayatina atilmis arkadaslarin hayatinda tam olarak ne yapacagini bilememek, hic bir seyden keyif alamamak, yasama enerjisini kaybetmis olmak, yalnizlik ve arkadassizliktan dogan depresyon duygulari onlari cok etkilemekte. Bazen acilmis konulara baktigimda konuyu baslatan arkadas yeni uye olmus bile olabiliyor, bu da bana belki de burada konusma ihtiyaci hissettigi icin bunu yaptigini dusundurdu.
    Gercekten de insan bu olumsuz duygulari anlatmak, paylasmak, care olamasa da birileriyle sohbet edebilmek anlasildigini gormek ister. Bu nedenle 9GAG'de zaman zaman karsima cikan FEELS BAR konseptini forumda da baslatmak istedim. Gercekten paylasmak istediginiz, hayattan sizi bunaltan ne varsa, bir kacis noktasi ariyorsaniz anlatin. Burada konusalim, belki gercekten bazi seylere cozum bulabiliriz. Cozum olmasa bile konusmak iyi gelecektir.

# Feels Bar #

• Güzel konu olur. Takip
  • Ne olacagımı bilmiyorum. Derslerimde başarılıyım ama çalışmak istemiyorum. Keyifle isteyerek gidip geleceğim bir işim olsun istiyorum. Sadece para için bir şeyler yapmak istemiyorum. Para vermeseler bile yapmaya devam edeceğim bir şeyden para kazanmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidüsün kullanıcısına yanıt
    İnsan herşey den eninde sonunda sıkılıyor emin ol. Ben işimi severek yaparım ama bu aralar hiç iş yapasım gelmiyor, sıktı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidüsün

Ne olacagımı bilmiyorum. Derslerimde başarılıyım ama çalışmak istemiyorum. Keyifle isteyerek gidip geleceğim bir işim olsun istiyorum. Sadece para için bir şeyler yapmak istemiyorum. Para vermeseler bile yapmaya devam edeceğim bir şeyden para kazanmak istiyorum.
    Malesef cok insanin derdidir bu durum. Bir is yaparsin para kazanirsin ama o isi yapmak keyif verir mi? Bir cok kisi, ben de dahil, yaptigim isi sevmesem bile nefret etmeyim yeter parami kazaniyim hayatimi devam ettirebileyim diye dusunuyor. Bence su hayatta en guzel sanslardan biri sevdigin, yetenekli oldugun isten para kazanabilmektir. Bir omur calismazsin boylece derler ya oyle bir sey. Peki ne olmak istiyorsunz? Bu gidisle ne okuyup ne olacak gibisiniz, surec ne gosteriyor size?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passenger air bag off tuşu? :S
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.