Şimdi Ara

FeelTheFever>>Hercules (Satılık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sunlarımın calınması yüzünden oyunu bırakıyorum.İstedimki pc başında gecirdiğim onca saatin bir yararı olsun ve bi daha bu oyunla alakam kalmasın.
     FeelTheFever>>Hercules (Satılık)

Msn adresilerinizi bana iletirseniz fiat konusunda'da konuşabiliriz benle veya arkadaşımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chelsea_fc -- 5 Ağustos 2008; 21:06:14 >

• cok güzel bi char cok ama cok yazık oLmuş kardeşim çok büyük geçmiş oLsn takma kafana aLLah sunLarını aLanı ne yapcağını biLir inş. iyi bi fiyattan aLıcı buLursun
  • sağol olan oldu artık.Önümüze bakalım buraya kadarmış.
  • kardes. fiyat ne kadar?
  • car itemLimi kardes. yanls hatırLamıorsam senın eLnde sun blade kaLkan Vardı :S:S:S onLarmı cALndı :S:s :S:S:S oyunda Ömer abiye Ege de o bana ulasr bende sana ulasrm msn adresm e.kokel@windowslive.com
  • Nasıl çalındı ? ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Nasıl çalındı ? ..

Evet.Gerçekten merak ettim geçmiş olsun.
    Hayırlı satışlar..
  • arkadaşım çok ciddiyim kesinlikle alacğım

power_babacan@hotmail.com
  • Hocam Ne İstersen Kabulüm Yeter ki Sat Bana Char ınıda Hayallerime Kavuşayım.. Tam Bir Ölüm Makinası Bu Build :( neden Cevap Vermiyorsun..
  • angel___86_07@hotmail.com isteyenle görüşebiliriz.
  • Hayırlı satışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Hayırlı satışlar...

Allah İzin Verirse Satın Alacağım Bu Güzel Charı Kimseye kaptırmamaya çalışçam ama Ne olur bana Bırak Bu Charı ChelseaFc =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirtil_bjk -- 7 Ağustos 2008; 14:41:14 >
  • Nasıl çalındı bu char'ı satın almadılar mı ? Sosun Blade Ve Kalkanı ile birlikte ?
  • kardes ltfen kabl et msn kesn alıcıyım ..................
  • Hayrlı olsun Meltem abla Allah Bin Kat Razı olsun bu pazar Alıyorum baha Abim Senden de Allah Razı olsun Çok mutluyum Ark lar satıldı denebilir Char ^^^^^^^^^^^^ xDDD YAŞASIN BEE
  • Meltem abla msn açmıyorsun baha abi ile bekliyoruz para hazır ama msn açmıyorsun bu bekleyiş beni çok üzüyor :(:(:(
  • ABLA ÇOK AYIP ETTİN ALICAM DİYE SEVİNMİŞTİM.. AMA HEVESİMİ KURSAĞIMDA BIRAKTIN AŞG OLSUN.. BAHA ABİDEN ÖĞRENDİM SATMİCAKMIŞSIN VAZGEMMİŞSİN Bİ CEVAP VER LÜTFEN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirtil_bjk -- 9 Ağustos 2008; 16:40:19 >
  • Küçük yazsan okuyamıyomu karşıdaki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.