Şimdi Ara

Feghouli'den çıldırtan istekler! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

quote:

quote:

2 sene önce de böyleydi. gs seviyesinde topçu değil.

Ligde 4 yılda toplam 16 gol atmış adamı golcü diye siz aldınız ya Bu ondan iyidir meraklanma

Samimi söylüyorum umrumda değil gs ne yapmış ne etmiş. zaten 5. olacaksınız bari feghouliyi alın da daha erken batın. çöpün teki baksana dünyaları vermişiniz üstelik

4 yılda toplam 16 gol atan Soldado'ya 4.5 bonservis kemiksiz bonussuz 3 milyon maaş

feghouli 4.5 m bonservis + imza parası + 4m maaş :D bonusları falan saymıyorum bile

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ligde 4 yılda toplam 16 gol atmış adamı golcü diye siz aldınız ya Bu ondan iyidir meraklanma

Samimi söylüyorum umrumda değil gs ne yapmış ne etmiş. zaten 5. olacaksınız bari feghouliyi alın da daha erken batın. çöpün teki baksana dünyaları vermişiniz üstelik

4 yılda toplam 16 gol atan Soldado'ya 4.5 bonservis kemiksiz bonussuz 3 milyon maaş

feghouli 4.5 m bonservis + imza parası + 4m maaş :D bonusları falan saymıyorum bile

Daha Kap gelmedi kardeş az sakin ol kafandan rakamlar yazma, bu adam yılda 16 gol atar siz de golcü aldık diye sevinin sizin adamın yıllık gol ortalaması 4 gol

• yazılanlar yine medyanın yalanı buyuk ihtimal
  • bunada yığmışlardır parayı kesin yaptıkları yapacakalrının teminatı sonuçta.
    bize yeni bir sövgü kaynağı çıkar gibi kap gelsin görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

Şu tarz bir senaryo olabilir.

quote:

Profesyonel futbolcu Sofiane Feghouli ve kulübü West Ham United (West Ham) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 4.500.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

2017-2018 sezonu için net 3.750.000 EUR sabit transfer ücreti

2018-2019 sezonu için net 3.750.000 EUR sabit transfer ücreti

2019-2020 sezonu için net 3.750.000 EUR sabit transfer ücreti

2020-2021 sezonu için net 3.750.000 EUR sabit transfer ücreti

Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca imza parası olarak net 3.000.000 EUR ve şampiyonluk halinde prim olarak net 200.000 USD ödenecektir. Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir.

Ek olarak villa,özel araçlar,uçak biletleri.... Ve menajerler ve akrabaya en az %10 komisyon.

Galatasaray bu senaryodan çok zararlı çıkan taraf olur maalesef.

Böyle olamaz. Hem bonservis hem imza parası mı olur, saçmalık. Neyse bugün çıkar kokusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RoLaN R kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir yorum. Ev araba isteği yıllardır çok sıradan. Çoğu yabancı futbolcuya kırk tane villa gösterilir beğendiğinde kalır. Neye kızdınız anlamadım. Futbolcu bekletildi son ana kadar sanırım Arda olasılığına karşı o da gecikince İstanbul'a getirildi işte...
  • Feghouli gibi ne yapacağı meçhul, sezon içinde bile çoğu maçta saç baş yolduran, beklenilen seviyeye bir türlü çıkamamış, 2 senedir de yokları oynayan bir adama bu kadar paralar verilmesi cidden bizim neyi nasıl yapamadığımızın açık göstergesi.

En iyi dönemi denilen dönemlerde bile maç içinde kafayı yedirten bir adamdı Feghouli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi disari cik mahalledeki cocuklarla top oyna , butun yaz evde oturmaktan sikilmadin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.