Şimdi Ara

Fehiye Yazlık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fethiye veya Marmaris taraflarından yazlık almak istiyorum.Bütçem en fazla 120 bin.Memur işi bahçeli olsun.Apartman dairesi istemiyorum.
    Bu sebeblen buralar nasıldır Dalaman Marmaris Fetihye nerelerden alsam zarar etmem.
    Bilen arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim.
    Ön değerlendirme sonrası tura çıkıp gözümle tavsiye yerleri tek tek inceleyeceğim.

• O fiyata mustakil ev imkansiz gibi birsey. Daire bulursunuz belki ama o da denize uzak olur. Konut fiyatlari zaten artti. Heleki oralar yazlik yerler. Yabancilar aliyor onlarin parasi degerli cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden imkansız dediniz anlamadımhttp://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-kelepirfethiye-de-site-icinde-satilik-dublex-ev-164019143/detay
    Tabi kişiye göre kriterler değişir ama ne bileyim ilandaki yer nasıldır hiç görmedim gitmedim ama bu tarz birşey şahsıma uygun gibi geldi
  • Fehiye? Öyle bir yer yok hocam dalga geçmeyin.
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    o bölgede benim de vardı subat ayında 80bine sattım. (ortak kullanım havuzu var olimpik) aslında orası sağlıkçılar sitesi diye geçiyor. yani koop.olarak inşa edilmiş bende bilmeden 2 yıl önce almıştım. fakat oranın doldurulma olduğunu, ve tabanların zamanla yavaş yavaş kaydığını gördüm, bir çok bina da bu şekilde yani temel kayıyor. ordakiler bir hayli fiyat bakımından uçmuş. bilmeyenlere bu fiyata satılıyor tabiiki , bizzat kendiniz gidin ve görün belediye fen işlerinden de bu konuda bilgi alabilirsiniz zaten her bağımsız bölüme zemin güçlendirme si için tebligat çıkmıştı( ben satmadan önce)..
    size tavsiyem öğretmen evinin bulunduğu mevkide bağımsız villa türü daha oturaklı 10 yıllık 120 ila 150 fiyat aralığında havuzlu o bölgelere bakın.. ben de bu bölgeden aldım...
  • Aynen dediğiniz gibi yapıcam ucuz etin yahnisi misali.Sıfır evler var 80-100 e en güzeli dediğiniz şekilde sağlam temelli bir eve bakmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazlık için kamera tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.