Şimdi Ara

Fellaini'yi dünyaya rezil etti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sandisk in extreme serisi var o daha iyi

Muhabbet sanki bir insan üzerine değilde grafik kartı, ssd disk falan üzerine
  • Bencede kadin les dadece ecelik iliskide gideri var ve o benim tarzim degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar şahane olmasa da reddedecek erkek sayısı oldukça azdır fikrimce :)
  • Kadın taş gibi lan,bi de laf atmışsınız o değil de balotelli'nin de yatmadığı manken kalmamış,her gün bir manken açıklama yapıyor balotelli çok ateşliydi diye futbolcu olmasa sokak başında semtçilik yapacak kekoların götürdüğü mankenlere bak arkadaş hadi beckham falan götürse neyse de balo cole fellaini gibi kekolar götürünce insanın içi acıyor

• Futbolcuların altından geçinen bir kadının yaptığı açıklamaları kaale almamak lazım. Birde kısa süreli ilişki demiş. Altına yatmak adına kullandığın bir gece demek ki artık kısa süreli ilişki oluyor. Fellaini'yi savunduğum için demiyorum ama bence performansından çok komidinin üstüne bıraktığı meblayı beğenmemiştir bu kadın. Sen her akşam iş adamı, futbolcu, oyuncu, müzisyen altından geç sonra performans beğenmedim diye açıklama yap. O kadar yersen tabi zevk almazsın. Zorla konuşturuyorlar adamı.
  • şu muhabbete bak ya

Hocam çok açık sözlüsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 24 Kasım 2015; 15:21:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Kadın taş gibi lan,bi de laf atmışsınız o değil de balotelli'nin de yatmadığı manken kalmamış,her gün bir manken açıklama yapıyor balotelli çok ateşliydi diye futbolcu olmasa sokak başında semtçilik yapacak kekoların götürdüğü mankenlere bak arkadaş hadi beckham falan götürse neyse de balo cole fellaini gibi kekolar götürünce insanın içi acıyor

olay benim değilse çirkindir mantığı :) Çok çirkin yahu berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Futbolcuların altından geçinen bir kadının yaptığı açıklamaları kaale almamak lazım. Birde kısa süreli ilişki demiş. Altına yatmak adına kullandığın bir gece demek ki artık kısa süreli ilişki oluyor. Fellaini'yi savunduğum için demiyorum ama bence performansından çok komidinin üstüne bıraktığı meblayı beğenmemiştir bu kadın. Sen her akşam iş adamı, futbolcu, oyuncu, müzisyen altından geç sonra performans beğenmedim diye açıklama yap. O kadar yersen tabi zevk almazsın. Zorla konuşturuyorlar adamı.

Konudaki en mantıklı yorum.

• fellaini'den açıklama; bana karı mı yok.
  • hakkaten fellaini rezil olmuş
  • Nasıl bir egoya sahipse artık :)
  • Bu kadını beğenmeyenler olaya çok duygusal yaklaşıyor. Yapmayın =)
  • Avrupalının kafa yapısı cidden çok farklı bize göre. Kadın utanmadan kaç kişinin altına yattığını söyleyince rezil olmuyor ama Fellaini iyi yapamayınca rezil. Medeniyetin gözünü seviyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Avrupalının kafa yapısı cidden çok farklı bize göre. Kadın utanmadan kaç kişinin altına yattığını söyleyince rezil olmuyor ama Fellaini iyi yapamayınca rezil. Medeniyetin gözünü seviyim.

Kadın bununla övünüyor
  • economy sinifindan bilet almis ya, yolda baslamis zaten kafasinda bir seyler yazmaya.

iyi veya kotu, sonuca bakmak lazim ...

konu ile ilgili guzel bir karikatur :

https://www.viyaza.com/wp-content/uploads/2013/08/Dilde-Sadele%C5%9Fme-Hareketi.jpg
  • Kadın eskort zaten neyine rezil olacak.
  • Bu kadına güzel değil diyen sıkıntılıdır ,sanırsın her gün mankenlerle takılıyor .

Bu karıyı adamın karşısına çıkar heyecandan iş bile yapamaz burada kalkıp çöp diyor .

Özet olarak yav he he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkoc G kullanıcısına yanıt
    Sırf bu değil benzer olaylar daha önce de oldu. Ronaldo'nun altından kalkıp Balotelliyle yatan biri vardı. Balo daha iyi yapıyor demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Sırf bu değil benzer olaylar daha önce de oldu. Ronaldo'nun altından kalkıp Balotelliyle yatan biri vardı. Balo daha iyi yapıyor demişti

Gayet normal olarak :)))
  • Zenci faktörü var orada tabii
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.