Şimdi Ara

Felsefe Konuşmaya Geldik Antiislam Çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

MRTFR @ 5 Şubat 2019 13:30:20

Müslümanlar neden kafa kesiyor, Işid neden var soruları da felsefeyi ilgilendirir.

Bu sorular sosyoloji ve siyaset biliminden tut tarih ve coğrafyaya kadar hepimizi ilgilendirir.

Adam kalkar "Felsefe Konuşmaya Geldik Antiislam Çıktı" şeklinde çarpık bir Topik açarsa vede hedefiı açık açık dindar olmayan kesim ise kundaktaki bebeğimizi dahi ilgilendirir.
  • Bu ülkede felsefe = din karşıtlığı

Hic insanı ince duyguları hisleri doğayı müziği sevgiyi konuşan yok
    Felsefe Konuşmaya Geldik Antiislam Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 5 Şubat 2019; 14:34:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz dinlere değil İslama düşmansiniz diyenlere sinir oluyorum. Ulan biz Afrika da mı yaşamiyoruz ki hula hula dinini elestirelim. Müslüman ülkedeki ateist Müslümanlığı eleştirir. Diğer dinleri en müslüman adamlar da eleştiriyor. Hatta dalga geçiyorlar. Diğer dinlerin saçmalıklarını say desem benden iyi sayacak adamlar gelmiş niye sadece Müslümanlığı elestiriyorsun diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun din eleştirisi değil eleştirilecek bölümün burası olmaması felsefe ayrı bir şey ilahiyat ayrı bir şey.
  • quote:

Felsefe Konuşmaya Geldik Antiislam Çıktı
    zoilist @ 4 Şubat 2019 01:19:31

Saygıdeğer üyeler, Felsefe başlığı altında felsefe tartışmaya geldik fakat çok farklı bir şeyle karşılaştık. Bölümün adı İslamofobi veya Antiislam vs. olmalı bizce... Din üzerine de değil direk İslam üzerine oynanıyor. &#128514; Objektif bir bakış sunduk. Saygılar, iyi forumlar...

quote:

Plantinganın Cini
    Tarih 5 Şubat 2019 18:12
    Sorun din eleştirisi değil eleştirilecek bölümün burası olmaması felsefe ayrı bir şey ilahiyat ayrı bir şey.

Aylardır din adına dinsizlere saldırın. Hepsini cehennemlik ilan edin.
    Dinsizlerin Katli vacipdir,fetvaları verin
    Sonrada inga ınga diye ağlayın.
    Adamda diraz utanma olur.

• Ben mi yapmışım bunları? Ben ateistim kendimi mi cehennemlik ilan etmişim acaba?
  • Din ile ilgili bi bölüm açılabilir.

Kafası karışan öğrenmek isteyen adam oraya yazar. Kısır tartışmalar olmaz.

Karşılaştırmalı dinler felsefesi iyi bir başlık olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoilist

Dostum düşüncelerimi belli eden bir yazı yazmadım, neye göre yargılıyorsun? Nasıl bahsettiğin “siz” grubunun içine katabildin beni? 😂 Ateist, deist veya Hristiyan yetmedi Budist bile olabilirim. Neden bu kadar saldırgansın? Kim hikaye?
    hocam, muharrem ince'nin bir tarifi var, bazıları bu sınıfın içine giriyor burda, senin demediğini "dedi" diye algılayıp ona göre yargıya varıyor, bir nevi "sanrıları" var diyelim daha doğru olur..neden böyleler tam çözemedim bende, islam karşıtlığına kafalarını takmaları yüzünden olabilir kuvvetle muhtemel, çünkü gördüğün gibi ne söylersen "islam" olarak algılayan bir beyinleri var ve beyinleri hemen "islam karşıtı ol" emrini veriyor bunlara.

bu arada konunda haklısın, burada fazla felsefe yapılmıyor genelde islam karşıtlığı yapılıyor..

• mr.jk M kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerimin tercümanı olmuşsun hocam teşekkürler
  • Neden böyle bir üslup kullanıyorsunuz? Hala düşüncelerimi belli eden bir şey söylemedim. Açık açık dindar olmayan kesimi eleştirmedim. Ön yargılarınızı kırın. Anlaşılan ciddi anlamda yobaz insanlar ile karşı karşıya geldiğiniz için bu tür tavırlar takınıyorsunuz, anlarım fakat bu benim suçum değil.
  • zoilist kullanıcısına yanıt
    Saldırgan mı?? Utanmadan tavır sergileyen sensin.

Topiğe attığın başlık başlı başına saldırgan.
    Felsefe Konuşmaya Geldik Antiislam Çıktı Bu cümle başlı başına saldırgan bir ifade.

Eğer atıyorum : " felsefe öğrenmeye geldim. Forum Dindar geçinen ve Dinsiz geçinen, Ateist geçinenlerin, bağnazların biribirlerine saldırı platformuna dönüşmüş. "
    Sana tek kelime söylemezdim.

Bu arada ateist falanda değilim. Kimsenin dini inancı beni zerre kadar ilgilendirmez.
    Ancak görüyorumki bu DH nin bu üç forumuna gerek ateist gerek yobaz dinli dinsiz ipini koparan geliyor.

Benle adam akıllı tartışmak istiyorsan önce topiğin başlığını revize et.

• Tavsiye ettiğin topic başlı başına saldırgan 🤔 Konuda da hep birinci çoğulla konuştum, başlıktan nasıl bir saldırgan ifade çıkarabildin? Sanırım teknolojinin acizliği. Mimikler ve ses olmadan noktalama işaretlerinden bile saldırgan ifade çıkabiliyor. 🙂 “gerek ateist gerek yobaz dinli dinsiz ipini koparan geliyor.
    “ bu hiç saldırgan bir ifade değil galiba sana göre? Bir tavır takınmıyorum veya tartışmıyorum. Konuyu da tartışmak için veya laf atmak için açmamıştım. Yanlış anlaşıldıysa affola.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.